Barça

Griezmann no anirà a entrenar-se amb l’Atlético

Cas Griezmann. El Barça vol fer un nou apropament a l’Atlético, que es manté inflexible, i assumeix que haurà de pagar la clàusula del francès

Avui es viurà un nou capítol de l’enfrontament que mantenen el Barça i l’Atlético de Madrid per Antoine Griezmann. De fet, ahir va tenir continuïtat la batalla iniciada divendres hores abans de la presentació de Frenkie de Jong com a blaugrana. Ahir, l’advocat del jugador va enviar un correu electrònic a l’Atlético de Madrid en què comunicava al club madrileny que el francès no es presentarà avui, a dos quarts de nou, a Cerro del Espino, on Diego Simeone ha citat els seus homes perquè pugin a un autocar cap a Los Ángeles de San Rafael, on el grup farà una estada de pretemporada de dues setmanes. En el correu electrònic, l’advocat del jugador al·lega que tornar als entrenaments amb l’Atlético de Madrid podria provocar estrès emocional en Griezmann, ja que es va acomiadar en el seu moment de companys i aficionats. El club madrileny, que divendres va comunicar al jugador i a la seva germana i representant que aquest diumenge havia d’iniciar la pretemporada a les ordres de Simeone perquè té contracte fins el 2023 i cap club ha pagat encara la seva clàusula de rescissió, es mantenia ahir inflexible en tots els aspectes i explicava que si Griezmann no es presenta als entrenaments, aplicarien el codi intern i s’imposaria una multa al jugador.

El Barça

Aquesta situació, amb Griezmann sense anar a entrenar-se com li exigeix l’Atlético de Madrid, fa que el Barça miri d’accelerar l’operació que ha de portar el francès al Camp Nou. El club català té previst presentar al futbolista divendres, dos dies abans del 14 de juliol, que serà quan l’equip d’Ernesto Valverde iniciarà la pretemporada. Es mantenen en aquesta idea en el Barça, però comencen a tenir assumit que hauran d’abonar al comptat els 120 milions d’euros que Griezmann té com a clàusula de rescissió des del passat 1 de juliol.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va explicar divendres que un dia abans, Òscar Grau, CEO del club, s’havia reunit amb Miguel Ángel Gil Marín, director general de l’Atlético, per començar negociacions pel francès. Minuts després, els madrilenys van emetre un dur comunicat contra el Barça i el jugador. El comunicat deia que Grau els havia demanat que l’operació fos un traspàs i poder pagar els 120 milions en terminis. L’Atlético de Madrid, segons el comunicat, es nega a negociar i exigeix el pagament de la clàusula, entre d’altres coses perquè creu que Griezmann i el Barça van arribar a un acord el passat mes de març, fet que qualifica com a falta de respecte a l’Atlético de Madrid.

Des del Barça, explicaven ahir que es volia buscar un nou apropament durant el cap de setmana que obrís les negociacions, però reconeixien que ho veuen molt complicat i que tenen assumit que hauran de pagar els 120 milions d’euros al comptat, com exigeix l’Atlético de Madrid. Des del club blaugrana, també expliquen que els madrilenys no van acceptar la negativa del Barça que Nélson Semedo formés part de l’operació. El jugador portuguès, representat per Jorge Mendes, fa setmanes que va dir que no descartava una sortida per tenir més minuts. Curiosament ho va fer després que l’Atlético s’interessés per ell. Simeone el considera una opció molt bona per ocupar el lateral dret en el seu nou projecte, però el Barça i Ernesto Valverde també el veuen com un jugador important en la plantilla blaugrana i el consideren intransferible. Si algú el vol, que pagui els 100 milions de la clàusula de rescissió, diuen. L’enfrontament a tres bandes continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)