Barça

Griezmann, absent i omnipresent

Antoine no assisteix a la cita i l’autocar de l’Atlético marxa sense ell cap a Los Ángeles de San Rafael

El Barça espera presentar el francès aquesta setmana. Demà, primer, torn per a Neto

Norberto Murara, Neto, serà presentat demà com a nou porter del FC Barcelona. Segon actor a sortir a escena després que divendres Frenkie de Jong fes els honors davant 19.850 espectadors. El porter brasiler estamparà la signatura en el seu nou contracte, que el vincularà al Barça per a les quatre temporades vinents, en un acte privat que tindrà lloc demà a un quart de dotze del matí a la llotja President Suñol. Posteriorment, cap als volts de les dotze del migdia, el relleu de Jasper Cillessen i nou soci i rival de Marc-André ter Stegen a la porteria blaugrana, farà acte de presència a la platea de la primera graderia de la zona de tribuna del Camp Nou per fer-se la sessió fotogràfica oficial amb la seva nova samarreta.

A diferència de la presentació de Frenkie de Jong, que es va fer a la gespa del Camp Nou, aquesta vegada el club ha comunicat que l’acte es desenvoluparà de forma íntegra a tribuna. Igual que en el cas de l’holandès, la roda de premsa posterior sí que es farà a l’interior de l’Auditori 1899, en una compareixença prevista cap a tres quarts d’una del migdia. Com va succeir divendres amb l’exjugador de l’Ajax, Neto estarà acompanyat en tot moment pel president, Josep Maria Bartomeu, i pel secretari tècnic, Éric Abidal.

Abans, avui, Neto serà ja protagonista en l’habitual sessió fotogràfica prèvia a la presentació. L’acte serà a les nou del vespre, a la Barça Store Camp Nou. Seran les seves primeres imatges com a blaugrana i les seves primeres paraules als mitjans oficials del club.

Ni rastre de Griezmann

Presentat en societat De Jong i concertada la cita prèvia en el cas de Neto, tots els ulls continuen posats en la figura d’Antoine Griezmann. El crac francès s’espera que pugui ser presentat a final d’aquesta mateixa setmana, presumiblement divendres. Serà el tercer nom d’aquest nou Barça de Valverde per a la temporada 2019/20.

En espera d’alguna informació oficial per part del FC Barcelona, de moment ahir Griezmann el que sí que va fer és deixar plantat l’Atlético de Madrid. Després de l’anunci públic de Bartomeu de divendres, en què va destapar davant la premsa una reunió entre el director executiu del Barça, Òscar Grau, i el conseller delegat de l’Atlético, Miguel Ángel Gil Marín, i després del posterior estirabot en forma de comunicat del mateix Atlético, en el qual convidava Griezmann a presentar-se ahir al Cerro del Espino de Majadahonda amb la resta de components de la primera plantilla de l’Atlético, hi havia gran expectació ahir per comprovar què faria finalment Griezmann. Cap sorpresa. Antoine no es va presentar a la cita. El jugador estava citat entre les vuit i dos quarts de nou del vespre, però no va anar a Majadahonda. Res que no se sabés. De fet, els advocats del futbolista, després de l’últim moviment de l’Atlético, ja havien comunicat al club madrileny que el seu representat no es presentaria al·legant estrès emocional. Els advocats també haurien comunicat a l’Atlético de Madrid que aquesta mateixa setmana el jugador abonarà els 120 milions d’euros de la seva clàusula a la seu de la Lliga.

Possible multa

Les càmeres de televisió sí que van captar l’arribada d’homes com Jan Oblak, Lemar i l’estrella portuguesa recentment fitxada per l’Atlético de Madrid procedent del Benfica, João Félix, però ni rastre d’Antoine Griezmann. João Félix, per cert, és qui hereta el dorsal 7. Tots ells seran també avui en la sessió matinal que el Cholo Simeone ha programat a Los Ángeles de San Rafael a partir de tres quarts de deu del matí. No serà el cas de Griezmann, que el Barça confia que pugui ser present el primer dia de pretemporada del conjunt blaugrana a les ordres d’Ernesto Valverde diumenge que ve, dia 14.

A l’Atlético de Madrid, per la seva banda, estudien ara aplicar una possible sanció econòmica al jugador, que fins que no aboni la clàusula continua sent legalment futbolista de l’Atlético de Madrid. Segons una informació de Gol, la multa podria pujar a 60.000 euros, que equivaldria a un 4% del sou actual del jugador (23 milions d’euros en aquesta última temporada a l’Atlético).

NETO

El brasiler es farà avui la primera sessió fotogràfica i demà agafarà el relleu de De Jong

GRIEZMANN

L’Atlético medita multar-lo per desobediència i el Barça vol tancar-ho ràpid
Avui
21 h Primera sessió fotogràfica a la Barça Store Camp Nou
Demà
11.15 h Signatura del contracte a la llotja presidencial Josep Suñol
12 h Segona sessió fotogràfica a la platea de la primera graderia de tribuna del Camp Nou
12.45 h Presentació i roda de premsa a l’Auditori 1899
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)