Barça

El Barça obrirà la lliga enmig de la guerra entre la RFEF i LaLiga

Calendari. La patronal anuncia que el campió jugarà el 16 d’agost, a San Mamés, i Rubiales diu que no permetrà de jugar ni dilluns ni divendres

El Barça inaugurarà el campionat de lliga 2019/20 a San Mamés, el divendres 16 d’agost, a les 21 hores. Ho va anunciar ahir LaLiga, juntament amb els horaris de les tres primeres jornades del campionat: en la segona l’equip de Valverde rebrà el Betis a l’estadi, el diumenge 25 d’agost, també a les 21 hores, i en la tercera visitarà El Sadar, el dissabte 31 d’agost a les 17 hores, per jugar contra l’Osasuna. Poc després d’aquest anunci, el president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, va encendre les xarxes amb un missatge en el qual deixava clar que el seu organisme no autoritza que es juguin partits de lliga els divendres i els dilluns. “La federació no autoritza a LaLiga divendres (sense acord), ni dilluns.El Consell Superior d’Esports ens cita per això el 17/7 i Javier Tebas dinamita la reunió i menysprea el futbol, les aficions i fins i tot el CSD. Continuem igual: no hi haurà futbol els dilluns. Ara ens demandarà. Vejam què hi diu la Justícia”, va signar Rubiales.

El fet que es juguin partits en divendres i dilluns va quedar fora de l’acord de mínims que la RFEF i LaLiga van signar per a la renovació del conveni que determina les competències d’ambdós organismes, el passat 3 de juliol, 24 hores abans del sorteig del calendari 2019/20. Segons els horaris anunciats per LaLiga, a més de l’Athletic-Barça de divendres 16, la primera jornada es tancarà amb dos partits el dilluns 19: Mallorca-Eibar i Betis-Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)