Barça

El Barça fitxa Hiroki Abe

Mercat. El club blaugrana pagarà 1,1 milions d’euros al Kashima Antlers per la jove promesa del Japó, de 20 anys, que ha estat internacional absolut i que el curs que ve jugarà en el Barça B

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Kashima Antlers pel traspàs del jove migcampista japonès Hiroki Abe, de 20 anys. Així ho ha anunciat el club japonès en un comunicat en el qual parla d’acord bàsic i que, un cop passades les proves mèdiques, es tancarà el contracte. El Barça pagarà 1,1 milions d’euros al Kashima pel traspàs d’Abe, que jugarà la pròxima temporada en el filial blaugrana.

En la nota, el mateix Hiroki Abe reconeix que la seva sortida ha estat una decisió difícil, perquè comporta abandonar el seu equip enmig de la temporada –el Kashima és quart a la lliga–. Per altra banda, anuncia que té “un gran desig de desafiaments nous en el Barça.” Hiroki Abe, que es va incorporar al Kashima l’any 2017 i que la temporada 2018 va ser considerat el millor jugador jove del Japó, ha disputat 14 partits aquest curs a la J-League i ha marcat un gol. A més, ha debutat en la selecció absoluta del Japó, a la copa Amèrica, i està cridat a ser un dels grans exponents de l’esport nipó en els Jocs Olímpics de Tòquio del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)