Barça

Ortolà, venut al Tenerife

Traspassat. Després d’estar cedit al Deportivo de la Corunya el curs passat, el sentinella valencià, que va arribar al club blaugrana el 2013, posa fi a la seva trajectòria a can Barça

Amb 25 anys i les portes del primer equip tancades, Adrià Ortolà va posar fi a la seva trajectòria al Barça en confirmar-se ahir el seu traspàs al Tenerife, de segona A. De fet, aquest curs passat, el porter valencià ja havia jugat cedit al Deportivo, tot i que sense oportunitats.

Arribat el 2013 procedent del filial del Vila-real, Ortolà va defensar la porteria del Barça B durant quatre temporades –tres de elles de titular– tant a segona com a segona B, però en els seus set anys de blaugrana mai va arribar a debutar al primer equip. Sí que va jugar a primera divisió amb l’Alavés (2 partits), equip amb qui va estar cedit el curs 2016/17. Després d’aquella experiència, el de Xàbia va tornar al Barça per combinar les funcions de porter del filial amb les de tercer porter del primer equip. Amb ter Stegen i Cillessen consolidats al primer equip i la irrupció d’Iñaki Peña al filial, va quedar clar que Ortolà no tenia ja lloc a can Barça, i després de la cessió d’aquest darrer curs a la Corunya, ahir el seu camí i el del Barça es van separar definitivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)