Barça

Griezmann: “Tant de bo pugui fer encara més gran el Barça”

JA HA ARRIBAT El davanter francès està vivint les seves primeres hores com a blaugrana i demà serà presentat

Antoine Griezmann ha aterrat aquesta tarda, a tres quarts de vuit, a l’aeroport del Prat, procedent d’Eivissa, on ha passat les seves vacances i, a primera hora de la nit, ha viscut la seva primera sessió fotogràfica com a jugador del Barça a la botiga del Camp Nou. Abans, però, ha parlat per als mitjans del club. “Estic molt feliç, vinc amb molta il·lusió i desitjant conèixer els meus nous companys”, ha manifestat. “Tinc molt bona relació amb Sam (Umtiti) i Ousmane (Dembelé). Ja tinc ganes de retrobar-los i de passar una bona estona amb ells”, ha comentat també. Sobre Leo Messi, no ha amagat la il·lusió que té de compartir el dia a dia amb ell. “Jugar al seu costat em suposa una alegria increïble”, ha afegit. L’etapa que enceta en el FC Barcelona suposa per a Antoine Griezmman tot un repte. “Vull guanyar-ho tot. La lliga, la copa, la Champions, són objectius del club i ara també meus. Tant de bo pugui ajudar a fer encara més gran el Barça”, ha comentat en aquest sentit. “Em diverteixo fora i dins del camp. Tant de bo porti alegria als companys i a l’afició i que gaudim plegats”, ha sentenciat.

Griezmann, de 28 anys, serà presentat demà al Camp Nou. A un quart de set de la tarda signarà, oficialment, el seu contracte a la llotja President Suñol i tot seguit es posarà davant els fotògrafs a la platea de la primera graderia de l’estadi. No trepitjarà la gespa de l’estadi perquè s’està canviant i quan es vesteixi de blaugrana per primera vegada no mostrarà el dorsal que portarà la temporada que ve -el seu habitual número 7 encara el porta Coutinho-. Finalment, a dos quarts de vuit, a l’Auditori 1899, tindrà lloc la seva presentació davant els mitjans de comunicació i la primera roda de premsa com a jugador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)