Barça

Griezmann: “Vull ser un jugador important en el Barça”

Barça. En la seva presentació, el francès es mostra il·lusionat amb l’etapa que enceta i diu que demanarà perdó damunt la gespa a qui se sentís dolgut per la seva decisió de no venir l’any passat

Antoine Griezmann ha viscut aquesta tarda la seva presentació com a futbolista del FC Barcelona. Després de signar el contracte que el lligarà al Barça durant les cinc pròximes temporades i de fotografiar-se amb la seva nova samarreta, amb el dorsal 17, el francès ha comparegut en roda de premsa al costat del president, Josep Maria Bartomeu, i del director esportiu, Éric Abidal. Aquestes són les seves respostes.

Què és el que més l’atrau del Barça? “És un nou repte, vull superar-me i no quedar-me en la meva zona de confort. Vull formar part de l’onze, ser un jugador important en aquest club. I guanyar la copa, la lliga i la Champions, que és el que falta en el meu palmarès.”

Què ha canviat en l’últim any perquè decideixi venir? “Tinc una família per moure. La nena estava bé a l’escola, tenia amics, a la meva dona la veia bé... L’any passat pensava que em faltava fer alguna cosa a l’Atlético. Aquest any ha estat diferent.”

L’Atlético “Sempre és difícil deixar un lloc on et trobes molt còmode. Només puc tenir admiració i respecte a aquest club. Ho he donat tot en el camp.”

S’en penedeix del vídeo La decisión? Creu que ha de demanar perdó? “He fet poques coses dolentes en el meu passat, i mai no me n’he penedit. Ho vaig fer perquè ho volia fer en aquell moment. El més important és que, finalment, estic al Barça. Si haig de demanar perdó a algú, serà en el camp, que és on millor ho podré fer.”

Messi “El que em fa més feliç és compartit mate amb ell. És el numero 1, una referència per a tots els futbolistes. A la NBA hi ha Lebron, i en el futbol està ell. Serà una llegenda i és una alegria jugar al seu costat”

Quina posició ocuparà en el Barça? “He parlat amb Valverde, però a partir de demà ja entrarem en els detalls tàctics. He treballat per jugar en diferents posicions. Dreta, esquerra o per dins. L’unic que m’importa és fer-ho bé per ajudar l’equip.”

Entendria que Suárez i Messi estgiuéssin dolguts perquè no va venir fa un any? “Pot ser. Ja ho veure quan ho parli amb ells. Crec que amb alguna assistència podré arreglar-ho tot.”

Com ha viscut els últims dies abans del seu fitxatge? “Jo, una mica més tranquil que la meva dona, que ho ha viscut amb estres. Ha estat una mica llarg, pcos dies però intensos. Tenia ganes d’arribar i de signar.”

El dorsal 17 “El 7 ja té un nom. Hem mirat els dorsals que quedaven i hem triat el 17.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)