Barça

“No crec que la reclamació de l’Atlético vagi més enllà”

Bartomeu. El president es mostra confiat que el club madrileny no podrà demostrar que el Barça ha de pagar 200 milions per la clàusula de Griezmann

Josep Maria Bartomeu considera que la reclamació de l’Atlético de Madrid de 200 milions d’euros com a pagament de la clàusula de rescissió d’Antoine Griezmann no té fonament. Així es va pronunciar ahir, durant la presentació del davanter francès, a l’Auditori 1899, al voltant d’aquest assumpte: “Ja he parlat amb ells sobre això. No crec que tinguin proves contra nosaltres, perquè no n’hi pot haver. Entenc que defensin els seus interessos, com nosaltres defensem els nostres. Repeteixo, he parlat darrerament amb el senyor Cerezo. Veurem com evoluciona tot plegat, però no crec que vagi més enllà.” El club madrileny va emetre un comunicat, després de l’anunci del fitxatge de Griezmann pel FC Barcelona, en què anunciava que emprendrà accions legals perquè entén que el jugador va acordar el seu traspàs amb el Barça mesos abans que la seva clàusula passés de 200 a 120 milions d’euros. En aquest sentit, Bartomeu va reconèixer que havia contactat amb els agents de Griezmann a finals de maig, després que aquest s’acomiadés de l’afició de l’Atlético en un vídeo.

El president va explicar també com el Barça havia reunit els 120 milions d’euros de la clàusula de rescissió de Griezmann que l’advocat del francès, Sevan Karian, va dipositar divendres a la seu de LaLiga després que l’Atlético de Madrid es negués a cobrar en terminis. “Ha estat un finançament complex. Hem demanat un préstec de 35 milions d’euros i hem avançat el cobrament de 85 milions d’euros de diferents traspassos”, va revelar.

Abans, el màxim mandatari blaugrana havia explicat que el fitxatge d’Antoine Griezmann havia estat molt desitjat des de feia temps pel Barça. “Era un jugador buscat, feia temps que el volíem incorporar i no ha estat gens fàcil. Però avui podem dir que, a partir de la pròxima temporada, el seu talent s’incorpora al nostre equip.” Bartomeu va destacar també que la contractació de Griezmann ha estat consensuada per tots els tècnics del club i, per descomptat, per l’entrenador, Ernesto Valverde.

No va voler parlar sobre Neymar i la seva última aclucada d’ull –“Avui no toca”– i va entomar com va poder la pregunta de què sent en ser el president que ha tancat els cinc traspassos més cars de la història del Barça: “M’agrada que tinguem els millors jugadors del món. Cada estiu tractem de millorar l’equip, per això és molt competitiu i acumula molts anys d’èxit. Que vingui Griezmann és una gran notícia. I no pararem cada any d’intentar millorar l’equip. El mercat té preus alts i la indústria del futbol està en creixement. Però el Barça és capdavanter i referent mundial.”

LES PARAULES DE BARTOMEU

Ja he parlat amb Cerezo sobre la seva reclamació de 200 milions. No crec que tinguin proves contra nosaltres, perquè no n’hi pot haver

PRÉSTEC

Feia temps que volíem incorporar Griezmann i no ha estat fàcil. Però ja podem dir que el seu talent s’incorpora al nostre club
35
milions d’euros
ha demanat el Barça als bancs per poder pagar al comptat la clàusula de Griezmann.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)