Barça

Primer entrenament del Barça 19/20

Barça. La pretemporada blaugrana arrenca amb Griezmann, Neto i De Jong, els tres fixatges, i també amb Dembelé i Ter Stegen, que han rebut l’alta mèdica

El Barça ha iniciat aquest matí la pretemporada 2019/20. En la primera sessió del curs s’han exercitat tots els futbolistes disponibles, inclosos els tres nous fitxatges, Frenkie De Jong, Antoine Griezmann i Neto, i també Marc-André Ter Stegen i Ousmane Dembelé, que han rebut l’alta mèdica de les lesions que els van apartar de la gespa al final de la temporada passada. L’alemany tenia unes molèsties al genoll de la cama dreta, mentre que el francès ja està recuperat d’una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

També hi eren cinc jugadors del filial: Iñaki Peña, Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig i Carles Pérez. Aquesta tarda, hi haurà un altre entrenament i demà tocarà una sessió matinal en la qual la plantilla blaugrana combinarà el treball físic amb exercicis amb la pilota, com ja és habitual els primers dies de pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)