Barça

Pretemporada perfilada

1a divisió femenina. El Barça començarà a rodar dilluns que ve, en una pretemporada marcada per l’estada a la Vall d’en Bas i els amistosos de nivell contra l’Arsenal i el Montpeller

Una setmana abans de tornar a la feina, el dilluns 22, el Barça va explicar ahir com serà la pretemporada del primer equip femení, que, com fa dos anys, farà una estada a la Vall d’en Bas i té ja confirmats dos amistosos de nivell, contra l’Arsenal i el Montpeller.

Després de fer l’estiu passat una part de la gira amb el primer equip masculí als Estats Units, aquest any el conjunt entrenat per Lluís Cortés viurà una pretemporada més tranquil·la, marcada per la reincorporació gradual de les internacionals. Així, l’equip començarà a rodar dilluns amb les corresponents proves físiques i mèdiques, i es desplaçarà a la Vall d’en Bas entre el 29 de juliol i el 7 d’agost, ja amb el gros de mundialistes en acció.

Pel que fa als partits, el Barça de moment té anunciat el duel contra l’Arsenal a Londres (14 d’agost) i un altre contra el Montpeller, quatre dies després, a banda de la disputa de la copa Catalunya, en què les blaugrana s’enfrontaran al Seagull, en una de les dues semifinals de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)