Barça

Kluivert, director del planter

Futbol formatiu. L’holandès, exjugador del Barça i exdirector esportiu del París Saint Germain, és l’escollit per ser el màxim responsable de la base. Tindrà un ajudant de luxe en la figura de Xavi Roca, que coneix molt bé el club

La profunda renovació del futbol de base que ha fet l’àrea esportiva de la junta directiva del Barça és a punt d’acabar. Sense el dimissionari Jordi Mestre, que no era gaire partidari de fer-la, els directius Silvio Elías, Xavi Vilajoana i Javier Bordas han apostat per uns canvis avalats pel president, Josep Maria Bartomeu. El futbol de base deixarà de dependre de Pep Segura i tindrà un nou responsable, o millor dit, un parell. No seran ni Guillermo Amor ni José Mari Bakero. Una vegada definits els noms de tots els entrenadors del planter, avançats per Xavi Torres en aquest diari, aviat s’anunciarà que un exjugador del club, Patrick Kluivert, serà el director i màxim responsable de tot el planter. Kluivert tindrà un ajudant de luxe, Xavi Roca, que coneix perfectament el futbol de base del Barça. Tots dos tindran per sota tres coordinadors: un del B, un del futbol onze i un del futbol 7, dos dels quals seran Jordi Roura i Aureli Altimira. D’altra banda, Paco Seirul·lo tornarà a ser el màxim responsable de vigilar que s’apliqui el mètode Barça.

Kluivert, amb un fill, Shane, jugant en les categories inferiors del club blaugrana, ha fet d’ajudant de Clarence Seedorf en la direcció de la selecció del Camerun en la copa d’Àfrica. L’holandès va ser director esportiu del París Saint Germain.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)