Barça

“Tenim molts fans al Japó i intentarem fer-los feliços”

Presentació de la Rakuten Cup. Valverde afronta el debut contra el Chelsea amb l’autoexigència de sempre. El tècnic i Griezmann, De Jong, Neto i Hiroki Abe, noms propis en el primer dia de la gira asiàtica

El Barça farà avui, dilluns, el seu primer entrenament a Tòquio. Una primera sessió de preparació amb la mirada posada en el compromís de demà contra el Chelsea de Frank Lampard. L’actual entrenador dels blues, acompanyat d’altres emblemes del club londinenc com Pter Cech i Ashley Cole, va coincidir ahir amb Ernesto Valverde i la resta de l’expedició blaugrana en la presentació de la Rakuten Cup.

Hiroshi Mikitani, president i CEO de Rakuten, va exercir d’amfitrió en el primer acte de l’equip en territori japonès. L’acte, a l’hotel Ana Continental, va aplegar tota la plantilla del Barça, el president, Josep Maria Bartomeu, i una alta representació de la junta directiva del club amb Jordi Cardoner, Jordi Moix, Dídac Lee, Josep Ramón Vidal-Abarca, Pau Vilanova, Emili Rousaud i Marta Plana. També el CEO Òscar Grau i el director de l’àrea de Presidència, Jaume Masferrer.

Antoine Griezmann, Frenkie de Jong i Neto van ser tres dels grans protagonistes de l’acte. L’altre, el jove japonès de 20 anys del Barça B, Hiroki Abe, tractat amb l’etiqueta d’estrella al seu país. Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, els tres capitans, també van pujar a l’escenari. Tots van parlar: “És un plaer ser aquí. He vingut molts cops al Japó i a Tòquio i espero poder ensenyar alguna cosa de la ciutat als meus companys”, va confessar Piqué. “Estic molt content de retrobar-me amb Pedro. El Chelsea és un gran equip. Serà un gran partit”, va assegurar Roberto en clau més futbolística. “Estem molts contents de ser aquí, a prop dels nostres fans japonesos”, hi va afegir Busquets.

Qui també va parlar del partit de demà és Ernesto Valverde. Exigència des del primer minut: “Som el Barça i hem de guanyar sempre.” “La Rakuten Cup és una bona oportunitat per aproximar-nos a l’afició japonesa i per posar-nos a prova com a equip en aquest començament de la pretemporada. Tenim molts fans al Japó i intentarem fer-los feliços.”

L’equip ha descansat aquesta nit al seu hotel de concentració, després d’aquest primer acte d’ahir i després d’un vol de més de tretze hores des de Barcelona. Demà l’espera ja l’actual campió de l’Europa League. “Tenim bons i mals records contra el Barça. És un dels millors equips del món. Tenim altes expectatives en aquest partit”, va explicar Lampard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)