Barça

“Quan té la pilota, Griezmann sempre té males idees per al rival”

Valverde. Valora positivament el debut dels nous i medita passar Roberto al mig

Primer assaig i primeres respostes tàctiques de Valverde, almenys d’entrada, en aquesta fase inicial de la pel·lícula. Frenkie de Jong com a pivot i no com a interior, Griezmann de 9 en espera de l’arribada de Suàrez i Sergi Roberto al mig del camp, amb Oriol Busquets d’improvisat lateral dret. Aquesta última variant, segurament és la més destacable. Una alternativa que el de Reus aprova –mai ha amagat que pot jugar en posicions més avançades– i que el mateix Valverde confirma que estudia per a aquesta pròxima temporada: “Valoro la possibilitat que Sergi Roberto jugui al mig del camp, sí. Tenim Semedo i Wagué per jugar a la banda.”

Quant a la figura de Griezmann, els primers elogis: “Sempre té males idees per al rival quan té la pilota. És tot just el primer partit i s’ha d’adaptar, però n’esperem, molt d’ell. Cada vegada que agafa la pilota dona sensació de perill i això ens interessa.”

Paraules del tècnic també cap a l’autor del primer gol del Barça en aquesta pretemporada 19/20. Paraules que, potser sense aquesta intenció, qui ho sap, generaran més rum-rum al voltant de la figura de Rakitic: “No sé si Rakitic serà un jugador important aquest any. Fins ara sempre ho ha estat i ho pot continuar sent. Han vingut nous futbolistes i, com la resta, s’ho haurà de guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)