Barça

Inauguració el 2024

Nou Camp Nou. El comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, diu a Tòquio que treballen amb aquesta data com a fi de la remodelació de l’estadi. Al principi, havia d’estar llest el 2021

Jordi Moix, vicepresident tercer del club i comissionat de l’Espai Barça, va explicar ahir a Tòquio, en un acte conjunt amb el despatx d’arquitectura Nikken Sikkei, encarregat de fer la reforma del Camp Nou, que el 2024 serà l’any de la inauguració del nou estadi del Barça. “Treballem amb el 2024. En funció de si tenim les llicències durant els propers mesos, adjudicaríem les obres i tindríem un horitzó de tres anys i mig o quatre per executar-les. Això ens situa en el 2024. Podrem ser més exactes quan tinguem les llicències”, deia el directiu a diferents mitjans presents en la xerrada.

Moix va parlar també sobre el finançament de tot l’Espai Barça. El club continua buscant title rights, és a dir un patrocinador per al Camp Nou, que és una de les tres fonts de finançament previstes. La idea era que se n’aprovés un en l’assemblea de compromissaris a final de la temporada 2018/19, però encara no se’n sap res. “Estem buscant. Són una part de l’equació. Volem tenir el finançament complet per poder executar totes les obres”, va dir Moix. Les altres dues fonts previstes són un crèdit i els recursos propis. La primera estructura de l’Espai Barça que s’inaugurarà serà l’estadi Johan Cruyff, el 27 d’agost, amb un partit entre els juvenils del Barça i l’Ajax.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)