Barça

El Barça tanca la gira pel Japó amb una victòria contra el Vissel Kobe

Amistós. Un doblet de Carles Pérez en la segona meitat ha servit per superar el conjunt d’Iniesta, que ha deixat detalls de la seva fantàstica qualitat en la primera meitat

El Barça s’ha imposat al Vissel Kobe en el segon i últim partit amistós de la gira pel Japó. Un doblet de Carles Pérez en la segona meitat ha permès als blaugrana sumar la seva primera victòria en aquesta pretemporada després de perdre contra el Chelsea. Com en el primer partit, Valverde ha utilitzat dos equips diferents en cada part. Sense Luis Suárez, Griezmann ha tornat a situar-se com a davanter centre però amb llibertat per moure’s. De fet, la majoria de les seves accions en aquests primers quaranta cinc minuts han estat al primer toc.

Encara molt lluny del seu millor estat de forma, al Barça li ha costat generar perill en jugades col·lectives durant el primer temps. Les ocasions més clares han estat xuts de Rakitic des de fora de l’àrea i Riqui Puig ha estat a punt de marcar després d’una bona pressió en que li ha pispat la pilota al lateral però ha fallat en el mà a mà amb el porter. El Vissel Kobe s’ha defensat bé i ha tingut clarividència quan Iniesta agafava la pilota. El manxec ha estat un dels millors en el primer temps donant sentit al joc i fins i tot buscant en dues ocasions marcar amb xuts llunyans.

En la segona meitat han jugat els altres dos fitxatges d’aquest estiu, Neto i De Jong, que en aquest segon partit ha actuat d’interior per la dreta mentre que Sergio Roberto ho ha fet de mig centre. Poc abans d’arribar al minut seixanta, una combinació entre Malcom i Carles Pérez ha permés al del planter fer l’únic gol del partit amb un bon xut que ha passat per sota les cames del porter. El Barça ha pogut fer el segon en un intent de vaselina de Carles Aleñá, una rematada de Malcom que s’ha estavellat al pal o en una cavalcada fantàstica de Dembélé però ha estat Carles Pérez qui ha tornat a veure porteria amb un xut ajustat.

. El proper amistós es el 4 d’agost contra l’Arsenal, ja en el Camp Nou en el trofeu Joan Gamper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)