Barça

Valverde: “Els bons s’entenen fàcilment”

El tècnic està convençut que Griezmann connectarà molt bé amb Messi i Luis Suárez i marxa del Japó satisfet amb el rendiment del seu equip

Valverde marxa satisfet del Japó perquè ha pogut donar minuts a tots els jugadors que han viatjat. Un d’aquests, Griezmann, del que espera molt aquesta temporada, sobretot per la seva connexió amb Messi i Luis Suárez. “Els jugadors que són bons al final s’entenen fàcilment. Veurem com va després al camp, però tenim moltes esperances.”, ha dit. El tècnic ha lloat les condicions del francès. “És un jugador que es mou ràpid, que desenfunda ràpid, que va bé a l’espai.”.

Valverde també ha tingut bones paraules per De Jong, que ha actuat d’interior contra el Vissel Kobe. “Ha jugat en una posició diferent a l’altre dia. Tenim la possibilitat d’anar provant coses. Té una sortida neta, dalt es mou bé i fins i tot té arribada. Encara és aviat per adjudicar-li un lloc o un altre. L’important és que pugui anar alternant.”. El tècnic s’ha felicitat pels dos gols de Carles Pérez perquè significa que els joves “fan un pas endavant” i ha reconegut que el partit ha estat “especial” per la presència d’Iniesta, Villa i Samper en l’equip contrari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)