Barça

“Els bons s’entenen fàcilment”

Valverde. El tècnic del Barça està convençut que Griezmann, a qui va elogiar, connectarà molt bé amb Messi i Luis Suárez i marxa del Japó satisfet amb el rendiment que han ofert els jugadors en els dos amistosos que han disputat

Ernesto Valverde marxa satisfet del Japó perquè ha pogut donar minuts a tots els jugadors que han viatjat. Un d’aquests, Antoine Griezmann, de qui espera molt aquesta temporada, sobretot per la seva connexió amb Messi i Luis Suárez, que no dubta que serà productiva. “Els jugadors que són bons al final s’entenen fàcilment. Veurem com va després al camp, però tenim moltes esperances”, va assenyalar. El tècnic blaugrana ha lloat les condicions del francès. “És un jugador que es mou amb velocitat, que desenfunda ràpid, que va bé a l’espai.”

Valverde també va tenir bones paraules per a De Jong, que va d’actuar d’interior dret en el partit contra el Vissel Kobe. “Ha jugat en una posició diferent a l’altre dia. Tenim la possibilitat d’anar provant coses. Té una sortida neta, al davant es mou bé i fins i tot té arribada. Encara és aviat per adjudicar-li un lloc o un altre. L’important és que pugui anar alternant”, va assenyalar. Valverde també es va felicitar pels dos gols de Carles Pérez perquè li poden servir per guanyar “confiança” i perquè sempre és bo que els joves “facin un pas endavant”. De Dembélé va dir que havia estat millor que el primer partit i que esperava que aviat pogués marcar. També va admetre que el partit havia estat “especial” pel fet d’enfrontar-se a Iniesta, Samper i Villa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)