Barça

El Barça passa a l’atac també en el mercat d’estiu

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana remodela la zona ofensiva tot debilitant l’Atlético, la bèstia negra

L’èxit a Europa passa perquè el Barça esdevingui una potència sense rival al campionat estatal. I el conjunt blaugrana s’ha reforçat en aquest sentit per intentar tornar a guanyar el campionat de lliga, un fet que no succeeix des del 2015. Les cinc incorporacions, quatre d’elles en la zona ofensiva, així ho demostren ja que la direcció esportiva ha fitxat jugadores amb experiència a la lliga. Oshoala, Hermoso i Falcón no només coneixen la categoria sinó que, a més, ja s’han enfundat la samarreta del Barça en el passat (Oshoala, el curs passat, quan va jugar cedida del Dalian). Hermoso i Falcón, a més, han arribat procedents de l’Atlético, rival directe per la lliga, que ha tornat a quedar debilitat en aquest mercat d’estiu davant la potència econòmica de l’equip català.

El conjunt blaugrana, doncs, ha fet marxa enrere en la seva voluntat d’apostar per talent foraster. Aquest curs han tancat una etapa al Barça Alves, Duggan i Andonova que tot i apujar el nivell de l’equip no han marcat les diferències com s’esperava. Sí que ho ha fet, en canvi, Martens, que ha renovat. “Quan fitxes jugadores sempre esperes que millorin l’equip i creiem que les que han vingut podran sumar i ens ajudaran a ser millors”, diu el tècnic Lluís Cortés, que considera com un avantatge el bagatge en la lliga d’una part de les noves incorporacions.

Incorporacions (5)
Cata Coll (Collera), Hermoso i Falcón (Atlético), Hansen (Wolfsburg) i Oshoala (executada l’opció de compra al Dalian Quanjian després que el curs passat estigués cedida al Barça).
Baixes (5)
Duggan (-), Alves (Roma), Andonova (Llevant), Latorre (Real Sociedad) i Gemma Gili (Llevant).
Renovacions (10)
Leila (2022), Melanie (2020), Losada (2022), Putellas (2022), León (2022), Caldentey (2022), Bonmatí (2022), Font (2020), Tajonar (2020) i Martens (2022).
Pugen del filial (4)
Andújar i Pina (amb dorsal del primer equip) Codina i Armengol (amb dorsal del filial).
Tornen amb contracte (6)
Paños (2021), Guijarro (2021), Van der Gragt (2020), Torrejón (2020), Pereira (2020) i Hamraoui (2020).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)