Barça

Neymar, tampoc contra el Sydney

El PSG el manté apartat. L’astre brasiler, que ja va quedar fora del partit de dissabte contra l’Inter, no jugarà l’amistós de demà a Suzhou. El jugador ni tan sols ha viatjat amb la resta de la plantilla i s’ha quedat a Shenzhen

Nou capítol en el serial Neymar. El crac brasiler no jugarà tampoc el partit de demà entre el PSG i el Sydney (14 h). El futbolista, que ja va haver de mirar per televisió des de l’habitació de l’hotel el compromís que el seu actual equip va jugar dissabte a Macau contra l’Inter de Milà (1-1), torna a quedar fora dels plans de Tuchel. Absent contra el Dinamo de Dresden i el Nuremberg en els dos primers partits de la pretemporada, absent aquest cap de setmana passat contra el nou Inter de Conte i ara exclòs de nou en l’últim test de la pretemporada del PSG, abans del debut oficial de la temporada 2019/20 dissabte vinent contra el Rennes (13.30 h), en la supercopa de França. Un partit, aquest contra el Rennes, en el qual Neymar també serà baixa, en aquesta ocasió de manera obligada, com a conseqüència de la dura sanció que arrossega encara de la temporada passada.

Neymar ni tan sols ha viatjat amb la resta de l’expedició a Suzhou. El jugador s’ha quedat a Shenzhen, on aquests últims dies s’ha estat entrenant al costat del central Presnel Kimpembe. Recuperat ja de la lesió al turmell que el va deixar fora de l’última edició de la copa Amèrica, Neymar continua absolutament fora de la dinàmica del grup i tancarà la gira asiàtica amb zero minuts. La seva pugna amb el PSG continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)