Barça

Luis Suárez és conscient del pa que s’hi dona

Nous reptes. L’uruguaià ha tornat abans d’hora i tindrà més competència que mai amb l’arribada de Griezmann. També té un deute amb l’afició

Luis Suárez ja sap el pa que s’hi dona per a aquesta temporada. Per això no és estrany que decidís avançar la seva tornada a la feina i que la setmana passada ja se’l veiés suant de valent a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Ara bé, no tornarà a treballar amb el grup fins demà. El davanter uruguaià necessita la millor posada a punt possible per posar-se ben aviat en forma perquè per primer cop des que va fitxar pel FC Barcelona ara fa cinc temporades tindrà una competència seriosa per al seu lloc.

Finalment no vindrà un davanter centre pur com s’havia plantejat d’inici, un perfil d’estil Jovic, que ha acabat al Real Madrid, sinó que ha arribat Griezmann, que per les seves condicions pot ocupar qualsevol de les tres posicions del davant. És innegable, però, que la de Messi és inamovible, com, a priori, la de Luis Suárez. Però això caldrà veure-ho més endavant. Si no passa res d’extraordinari, el trident titular serà el format pel 10, l’uruguaià i Griezmann, però pressionant per jugar hi haurà Dembélé. Si en alguns partits juga, caldrà veure si el davanter centre escollit és Luis Suárez o Griezmann, que ja ha actuat pel centre en els dos primers amistosos de la pretemporada. L’uruguaià, que fins ara ho ha jugat tot, haurà d’estar preparat per acceptar alguna suplència o jugar molts menys minuts que fins ara. Això, o bé presentar unes xifres tan extraordinàries que provoqui que no se’l posi en discussió.

La professionalitat de Luis Suárez és irreprotxable. De fet, va ser un dels jugadors més crítics amb l’equip després de l’eliminació contra el Liverpool. Estimat per l’afició, però, està en deute amb ella després de la polèmica que es va viure quan va decidir passar per la sala d’operacions i perdre’s la final de la copa del Rei però, en canvi, arribar a temps de jugar la copa Amèrica amb l’Uruguai. Aquell gest, malgrat que ell va voler matisar que no s’havia operat per arribar a temps a la cita amb la seva selecció, no va agradar gens ni mica als seguidors blaugrana, que van entendre que prioritzava disputar una competició amb l’Uruguai a jugar una final amb el club que li paga un salari astronòmic. Luis Suárez vol tornar més fort que mai per demostrar que segueix sent el davanter letal que sempre ha estat i que per restar-li minuts els altres s’ho hauran de treballar, i molt. Es diguin Griezmann o Dembélé.

GRIEZMANN

Ha jugat els dos primers partits amistosos al centre i pot ser competència

EL PERDÓ

L’afició va acabar descontenta amb ell per tot l’afer de perdre’s la final de la copa

Messi matisa una informació

Luis Suárez és a Eivissa amb Messi, Alba, Cesc i les seves respectives parelles. Alguns mitjans van publicar que una persona va intentar agredir Messi a la sortida d’una discoteca i que personal de seguretat va haver d’intervenir. Doncs bé, Messi ho va negar. “Gran nit ahir a Eivissa amb amics. Ja falta menys per tornar. I no facin cas de qualsevol cosa que llegeixin que no té res a veure amb la realitat, que tot va ser genial ahir a la nit i tothom ens va tractar de maner increïble, com sempre! Fake News.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)