Barça

Suárez i Wague, novetats en la sessió d’avui

Retorns. L’uruguaià i el lateral senegalès s’han incorporat a la pretemporada. Gerard Piqué també ha tornat a entrenar amb el grup

Luis Suárez i Moussa Wague han estat les dues grans novetats de l’entrenament que la plantilla del Barça ha realitzat aquest matí a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. El davanter uruguaià s’ha exercitat per primera vegada amb el grup en aquesta pretemporada 19/20, després de finalitzar les seves vacances i diumenge jugarà els seus primers minuts en el Trofeu Joan Gamper.

Luis Suárez torna després d’haver disputat la copa Amèrica i d’uns últims dies de vacances a Eivissa, al costat de les famílies de Leo Messi i Cesc Fàbregas. Moussa Wague, per la seva banda, s’ha incorporat després també d’unes merescudes vacances i d’haver jugat la copa d’Àfrica amb el Senegal.

L’altre nom propi del matí ha estat el de Gerard Piqué. Després de perdre’s l’últim test de la gira japonesa per unes molèsties i d’entrenar ahir dimarts al marge del grup, el central català ha participat de la sessió ja avui amb total normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)