Barça

Messi, De Jong i Hansen, nominats al ‘The Best’

Premi ‘The Best’. Entre els nominats hi ha tres blaugrana per només un del Real Madrid: Eden Hazard

Leo Messi i Frenkie de Jong són els dos futbolistes del Barça que opten a guanyar el premi The Best, en la gala que se celebrarà el pròxim dia 23 de setembre a Milà. L’astre argentí presenta la seva candidatura després d’haver guanyat la lliga 18/19 i d’haver conquerit també la seva sisena Bota d’Or. Messi va marcar 36 gols a la lliga i també va ser el màxim golejador de la Champions, amb 12. De Jong, per la seva banda, va proclamar-se campió de l’Eredivisie amb l’Ajax i va ser semifinalista de la Champions.

El Real Madrid només compta amb la candidatura del belga Eden Hazard. El Liverpool, campió de l’última edició de la Champions, és l’equip que més futbolistes té entre els nominats: Salah, Mané i Van Dijk. La resta de noms són: Cristiano Ronaldo (Juve), De Ligt (Juve), Harry Kane (Tottenham) i Mbappé (PSG).

Categoria femenina

També hi ha representació blaugrana en categoria femenina. Es tracta de Caroline Graham Hansen. Megan Rapinoe, guanyadora de l’últim mundial de França amb la selecció dels Estats Units, i Pilota d’Or i Bota d’or de l’última copa del món, és una de les altres nominades. La resta de noms són: Lucy Bronze (Lió), Julie Johnston Ertz (Chicago Red Stars), Ada Stolsmo (Lió), Amandine Henry (Lió), Sam Kerr (Chicago Red Stars), Rose Lavelle (Washington Spirit), Vivianne Miedema (Arsenal), Alex Morgan (Orlando Pride), Wendie Renard (Lió), Ellen White (City).

Entrenadors

Entre els entrenadors nominats no hi figura Ernesto Valverde, però sí Pep Guardiola, campió de la Premier amb el City. Djamel Belmadi, Didier Deschamps, Marcelo Gallardo, Ricardo Gareca, Jurgen Klopp, Mauricio Pochettino, Fernando Santos, Erik ten Hag i Tite.

En futbol femení, la seleccionadora espanyola sub17, Toña Is, opta al premi juntament amb Milena Bertolini, Jull Ellis, Peter Gerhardsson, Futoshi Ikeda, Joe Montemurro, Phil Neville, Reynald Pedros, Paul Riley i Sarina Wiegman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)