Barça

Avui comença el Congrés Mundial de Penyes

Penyes. Aquest any arriba a la quarantena edició. L’acte central tindrà lloc diumenge al Palau de Congressos i el presidirà Josep Maria Bartomeu, que farà balanç de la gestió del club

Com és habitual cada any, coincidint amb la celebració del trofeu Joan Gamper, el FC Barcelona organitza el Congrés Mundial de Penyes, que aquest any arriba a la quarantena edició. L’acte central, el Congrés de Penyes, se celebrarà diumenge, a partir de les deu del matí, al Palau de Congressos de Barcelona i el presidirà Josep Maria Bartomeu, que farà balanç de la gestió de l’entitat i explicarà els projectes de futur. També hi seran presents altres directius, entre ells Jordi Cardoner, vicepresident de l’àrea social, i Pau Vilanova. Durant l’acte, es presentarà als penyistes els tres nous fitxatges del Barça: Griezmann, Neto i De Jong.

El congrés, a banda de l’acte central de diumenge, està envoltat d’una sèrie d’activitats que comencen avui mateix perquè els penyistes que arribin de tot el món passin un gran cap de setmana. Així, hi haurà tornejos de cartes, de futbol 7 i de Futbol Games. També es faran les finals del Penyes Pàdel Tour a les instal·lacions del Club Laietà.

A més, els penyistes tindran el tradicional sopar a la fresca demà, i diumenge, després de dinar, al Palau de Congressos, podran veure l’estrena d’un documental sobre Leo Messi.

ACTIVITATS

Hi ha organitzats tornejos de pàdel, de cartes, de futbol 7 i de Futbol Games

ELS JUGADORS

Podran conèixer els nous fitxatges i veuran un documental sobre Leo Messi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)