Barça

Arthur torna abans i Malcom ja no entrena

Barça. El migcampista tenia permís fins diumenge. El davanter ha viatjat a Rússia per tancar el seu traspàs al Zenit de Sant Petersburg

El Barça s’ha entrenat avui en doble sessió a les ordres d’Ernesto Valverde. Per la tarda s’ha incorporat als entrenaments Arthur Melo, que pel matí havia passat les proves mèdiques. El brasiler arriba tres dies abans del previst. Després de guanyar la copa Amèrica, tenia permís del club fins el proper diumenge. Aquell dia també s’han d’incorporar al grup Messi, Arturo Vidal i Coutinho.

Qui ja no s’ha entrenat avui amb el Barça ha estat Malcom. El brasiler ha marxat a Rússia, amb el permís del club, per acabar de tancar el seu traspàs al Zenit de Sant Petersburg. Les tres parts estan d’acord. El Barça ingressarà 40 milions d’euros més cinc en variables. Si el davanter passa de manera satisfactòria la revisió mèdica, l’operació es farà oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)