Barça

El Barça intenta fitxar un lateral abans de dilluns

Mercat. El club blaugrana intensifica els contactes amb el Betis per Junior Firpo. Malcom va viatjar ahir a Rússia per tancar el seu traspàs al Zenit

Com explicàvem ahir, Malcom ja és història al Barça. El davanter brasiler ja no es va entrenar ahir a les ordres d’Ernesto Valverde i va viatjar cap a Rússia en un vol privat per acabar de tancar la seva incorporació al Zenit de Sant Petersburg. L’acord entre les tres parts és total i només falta que el jugador passi de manera satisfactòria la revisió mèdica perquè el traspàs es faci oficial. El Barça ingressarà 40 milions d’euros fixos i cinc en variables de fàcil consecució. El jugador signarà un contracte per cinc temporades, amb un sou de sis milions a l’any.

Des d’ahir mateix, ja sense Malcom, el Barça es va posar a treballar intensament per aconseguir que Valverde tingui el lateral esquerre que demana abans que l’equip marxi dilluns de gira pels Estats Units. En aquest sentit, s’intensifiquen els contactes amb el Betis per Junior Firpo. La secretaria tècnica blaugrana es va reunir ahir amb l’agent del futbolista per avançar en el nou contracte del defensa, mentre també es posava en contacte amb el Betis.

Amb una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros, el club andalús va començar demanant 30 milions pel lateral, tot i que es conformaria amb 25. El Barça no estava disposat a pagar més de 20 milions i aquesta va ser la primera oferta, però podria apropar-se als 25 amb una sèrie de variables.

En les converses entre els dos clubs, també es parla del lateral esquerre del filial, Juan Miranda, que podria entrar en l’operació i abaratir-la, sigui amb una cessió amb opció de compra o passant a ser propietat del Betis i reservant-se el Barça una possibilitat de recompra. El jugador, que havia passat pel planter del Betis, veu bé l’operació, tot i que té altres propostes després d’haver fet un bon europeu sub-19.

MALCOM

Ahir ja va marxar cap a Rússia per tancar la seva incorporació al Zenit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)