Barça

L’acord amb el Betis per Junior, qüestió d’hores

Mercat. El FC Barcelona podria tancar ja el fitxatge del lateral perquè està molt a prop d’arribar als 25 milions d’euros que reclama el conjunt andalús

La secretaria tècnica del FC Barcelona vol anar tancant les diferents carpetes que encara manté obertes en aquest mercat de fitxatges. El desig dels màxims responsables esportius és que Valverde ja pugui disposar del lateral esquerre que vol abans que l’equip marxi dilluns cap als Estats Units, on l’esperen dos partits contra el Nàpols. Un cop s’hagi tancat aquesta incorporació, només quedarà esperar a veure què passa amb Neymar, però pel que fa a les altes la partida ja estarà tancada. Almenys pel que fa a les prioritats.

Fer-ne via

En les últimes hores s’han accelerat les negociacions amb el Betis per Junior Firpo i l’acord es podria fer públic en qüestió d’hores. La confirmació de la venda de Malcom al Zenit de Sant Petersburg per 40 milions d’euros fixos més cinc en variables ha servit perquè el Barça hagi millorat la seva oferta inicial, i entre les dues parts les diferències ja són mínimes. El club blaugrana ja ha superat els 20 milions més variables i ha renunciat a un percentatge que mantenen en un hipotètic traspàs de Cristian Tello. Aquesta oferta encara no satisfà del tot el Betis, que reclama 25 milions d’euros fixos. Molt possiblement el Barça acabarà arribant a aquesta quantitat. Fa un parell de dies, responsables del Barça es van reunir amb l’agent de Junior Firpo per avançar en el seu nou contracte, així que no s’espera que hi hagi cap problema.

Quan es faci oficial l’acord, Valverde ja podrà tenir tancada la línia defensiva. Té dos jugadors per posició i la majoria són jugadors de present i futur. Per al lateral dret hi ha Semedo i Wagué; a l’esquerre hi hauria Alba i Junior, i els quatre centrals seran Piqué i Todibo, per la dreta, i Umtiti i Lenglet com a centrals esquerrans.

Miranda, a banda

Quan es van obrir les negociacions, el Barça va intentar incloure jugadors en l’operació,un d’ells Miranda. El Betis hi està interessat però vol negociar el possible traspàs o cessió al marge de l’operació per Junior. Miranda també ho prefereix així perquè, malgrat que veu amb bons ulls anar al Betis –va passar pel seu planter–, també té altres propostes i vol ser ell qui decideixi. Entre els equips que el pretenen hi ha l’Olympique de Marsella i la Juventus. El gran europeu sub-19 que ha fet el jove jugador blaugrana ha despertat l’interès de diversos clubs per ell.

Valverde encara no el veu prou fet per al primer equip i la mostra més evident és que amb prou feines li va donar oportunitats la temporada passada, però el club blaugrana el vol continuar tenint controlat. Tenen assumit que li han de trobar una sortida, malgrat que voldrien que continués una temporada més al filial, però en cap cas trencaran del tot el vincle amb ell. Si marxa traspassat, el Barça es reservarà una opció de recompra, encara que es veu bé que ho faci mitjançant una cessió. Miranda té ofertes d’altres equips de la lliga. i també d’Alemana. En els pròxims dies podria haver-hi novetats sobre el futur del jove defensa del filial.

CLÀUSULES

El Barça renuncia a un percentatge que mantenen en un hipotètic traspàs de Tello

MIRANDA

El Betis vol negociar la seva arribada al marge, però el jugador té més propostes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)