Barça

Dani Alves, al São Paulo

Retorn al Brasil. L’exjugador del PSG signa amb el seu nou club per tres temporades i serà el jugador més ben pagat de tot el futbol brasiler, amb un salari de 4,2 milions d’euros anuals

Dani Alves abandona el futbol europeu. El lateral brasiler ja ha triat el seu nou destí. L’exjugador del PSG ha signat amb el São Paulo per a les tres temporades vinents. Retorna al Brasil gairebé dues dècades després.

Als 36 anys i amb un palmarès simplement envejable (41 títols, 23 dels quals amb la samarreta del Barça en vuit temporades), Dani Alves ha decidit finalment tornar al Brasileirão. Serà el jugador del futbol brasiler més ben pagat, amb un salari anual de 4,2 milions d’euros per cadascuna de les tres temporades que ha acordat amb el seu nou club.

Alves arriba amb la carta de llibertat i torna al seu país disset anys després d’abandonar l’Esporte Clube Bahia en direcció a Sevilla. Després de guanyar aquest mateix estiu la copa Amèrica amb la canarinha de Tite, ara el seu desig és disputar el mundial de Qatar del 2022.

Allà al Brasil, coincidirà amb altres il·lustres que també han apostat pel retorn, com ara Filipe Luis, Ramires i Luiz Adriano. S’esvaeix així la possibilitat de tornar al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)