Barça

Junior Firpo, al sac i amb la maleta feta

Fitxatge. El lateral passarà aquest matí la revisió mèdica amb el Barça i demà volarà amb l’equip als EUA

Junior Firpo no estarà avui al Marroc amb Joaquín, Nabil Fekir i companyia. Canvia un Raja Casablanca-Betis per un Gamper Barça-Arsenal. Canvia Sevilla per Barcelona. Junior ja és història passada al Betis. El lateral es convertirà avui de manera oficial en el quart fitxatge del Barça d’aquest estiu i el cinquè reforç per a Ernesto Valverde de cara a la temporada 2019/20 si compten també Moussa Wagué, que ja és també futbolista del primer equip de ple dret.

Aquesta setmana el Barça ha posat fil a l’agulla als dos carrils. Divendres el club va confirmar que el senegalès Wagué tindria fitxa del primer equip i lluiria el dorsal 16, i avui serà Junior Firpo qui signarà el seu nou contracte amb el Barça. Ho farà un cop hagi superat la revisió mèdica. Estava prevista per ahir al vespre, però finalment l’examen mèdic es farà aquest matí a les instal·lacions de Sant Joan Despí.

Wagué serà competència directa per a Nélson Semedo a la banda dreta i Junior Firpo arriba per ser l’alternativa a Jordi Alba a la banda esquerra. Un finalista de la copa d’Àfrica a una banda i un campió d’Europa sub-21 amb Espanya, a l’altra. L’acord amb el Betis i amb el jugador són totals. Junior signarà avui per a les pròximes cinc temporades i el Barça pagarà al Betis uns 18 milions d’euros fixos més 7 milions d’euros en variables pels serveis del futbolista.

És una incògnita saber si Junior tindrà alguns minuts ja avui mateix contra l’Arsenal, tot i que la lògica convida a pensar que estarà en la presentació de l’equip però no participarà en el partit. El que sí que està confirmat és que pujarà a l’avió que demà dilluns portarà l’expedició blaugrana cap als Estats Units en la que serà la segona gira de la pretemporada. Allà espera el doble enfrontament contra el Nàpols d’Ancelotti, una bona oportunitat per veure en acció aquest futbolista de només 22 anys. El primer partit contra el Nàpols serà la matinada de dimecres a dijous (1.30 h).

Tot i no haver pogut participar en la gira japonesa, Junior arriba rodat. I com volia Valverde podrà estar present en la gira nord-americana. L’ex del Betis ha guanyat aquest estiu l’europeu sub-21 i ha participat en part de la pretemporada del conjunt sevillà. El seu últim partit amb el Betis va ser fa pocs dies contra el Puebla, a l’estadi Cuauhtémoc, en un amistós que el conjunt verd-i-blanc va perdre per 2-0. Aquell dia Junior va ser titular. També va participar en l’altre partit de la gira mexicana contra el Querétaro, en un partit en què el Betis va vèncer 2-0. Arriba a to físicament.

EXAMEN MÈDIC

La revisió estava prevista per ahir a la tarda, però finalment es farà en el dia d’avui

ACORD TOTAL

El Barça pagarà al Betis uns 18 milions fixos més 7 en variables, i signa per 5 anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)