Barça

Bartomeu encara no dona la plantilla per tancada

Congrés de Penyes. El president del Barça assegura que han reforçat l’equip amb el repte de repetir èxits i explica els canvis en el futbol formatiu

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no descarta que el club faci una incorporació més en aquest mercat d’estiu. No ha pronunciat el nom de Neymar però possiblement es referia a ell. “Per competir, ens hem reforçat amb Griezmann, De Jong, Neto, Wagué i les aportacions dels joves. Queden unes setmanes per tancar aquest estiu i alguna incorporació encara hi haurà. Potser avui puguem donar una bona notícia ...”, ha afirmat durant el seu discurs en el 40è Congrés de Penyes.

Bartomeu s’ha felicitat per tots els títols aconseguits malgrat reconèixer algun cop dur, com l’eliminació de la champions. El president del Barça també ha repassat els canvis en l’organització del futbol formatiu, ja que, tal com ha destacat “la Masia constitueix el pilar del nostre Pla Estratègic”. El president ha explicat: “Als darrers dies hem fet un seguit de canvis amb la intenció de millorar, i vull agrair la tasca duta a terme pel Pep Segura, que ha dirigit tota l’àrea de futbol en els darrers anys, i també donar la benvinguda a Patrick Kluivert, que a partir d’ara s’encarregarà de liderar tot el nostre futbol formatiu”.

Finalment, ha repassat l’última hora de l’Espai Barça: “El proper dia 27 d’agost inaugurarem l’Estadi Johan Cruyff, la primera peça de l’Espai Barça i el lloc on veurem créixer els futurs referents dels nostres primers equips, masculí i femení. L’entrada en funcionament d’aquesta instal·lació comportarà, en pocs mesos, l’inici de les obres d’enderroc del Miniestadi”. “Aquest gran projecte de transformació patrimonial del Club ja no té marxa enrere, i culminarà amb la remodelació integral del Camp Nou l’any 2024”, ha conclòs Bartomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)