Barça

Junior arriba per irrompre

Oficial. El lateral d’origen dominicà, que aterra al Barça després de 43 partits en el màxim nivell, passa la revisió mèdica i posa la signatura a un contracte per cinc temporades

Les formalitats han impedit que Junior Firpo (1996) signés abans amb el Barça, però finalment el lateral va passar la revisió mèdica, ajornada d’abans-d’ahir a ahir, i va posar la rúbrica al seu contracte, que l’uneix amb el Barcelona per les properes cinc temporades. D’aquesta manera, l’equip de Valverde va tancar la quarta incorporació de l’estiu –la cinquena si es té en compte Wagué, del filial– a canvi de 18 milions més set en variables, que aniran a parar al Betis, l’equip d’origen.

“Soc un noi que fa poc temps que és a l’elit i per a mi, per a la meva família i per als meus amics és una il·lusió enorme fitxar pel Barça”, va afirmar el lateral esquerre d’origen dominicà, crescut a Benalmádena (Màlaga), amb només 43 partits disputats, en dues temporades, al primer nivell entre primera divisió, copa i Europa League. “Soc un lateral que s’incorpora a l’atac, amb potència i velocitat”, es va definir en declaracions als mitjans del club: “Sortosament, els dos últims entrenadors que he tingut són de l’estil Barça. Això m’ajudarà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)