Suárez apareix i el Gamper es queda a casa (2-1)

Trofeu Joan Gamper. El Barça s’imposa a l’Arsenal gràcies a un gol en pròpia porta de Maitland-Niles i un altre de l’uruguaià

El Trofeu Joan Gamper es queda un any més a Barcelona. El Barça s’ha proclamat aquesta nit campió de la 54a edició del torneig després de superar l’Arsenal d’Unai Emery per 2-1. Victòria amb remuntada i amb un gol acrobàtic i decisiu de Luis Suárez en l’últim sospir del partit.

Aubameyang ha avançat els gunners en el minut 36 de partit després d’una bona acció individual. El davanter s’ha desfet de Jordi Alba amb un bon revers i ha superat Neto amb una excel·lent rematada. El gol de l’empat del Barça no ha arribat fins el minut 69. Un regal de l’Arsenal, gol en pròpia porta de Maitland-Niles. I a un minut del final del partit Luis Suárez ha fet el gol de la victòria amb una rematada plena d’instint, culminant una magnífica assistència de Sergi Roberto.

Aquest és el Gamper número 42 que guanya el Barça. L’equip blaugrana ha aixecat el trofeu i De Jong ha rebut l’MVP. Estrena dels nous fitxatges davant el seu públic i segona victòria de la pretemporada.