Barça

Test per assajar trident

Amb Messi fora de combat a Barcelona, Valverde podria provar contra el Nàpols per primer cop el trio Griezmann-Suárez-Dembélé, pensant en San Mamés

El partit de Miami suposarà el debut de Junior

Dos anys després el Barça torna al Hard Rock Stadium. L’estadi amb més capacitat del país (107.000 espectadors) i l’escenari que va acollir el primer clàssic Madrid-Barça jugat als Estats Units. Va ser el 30 de juliol del 2017. El Barça el va guanyar per 2-3. Era tot just el tercer partit d’Ernesto Valverde a la banqueta. També l’últim de Neymar amb la samarreta del Barça. Aquell dia el brasiler va marcar el seu últim gol com a blaugrana. Allà a Miami la MSN va viure el seu darrer capítol. Va ser l’última vegada que Messi-Suárez-Neymar van compartir atac.

De tot allò només han passat vint-i-quatre mesos. Poc, o potser molt, segons com es miri. Informativament parlant sembla que hagi passat una eternitat. Ha plogut molt des d’aleshores. El Barça ha guanyat dues lligues, una copa del Rei i una supercopa d’Espanya, i també ha viscut drames com els de Roma i Liverpool. Ara torna a l’escenari dels fets. Amistós contra el Nàpols de Carlo Ancelotti sense Messi i sense Neymar, almenys per ara (01.30 h, TV3, Barça TV i #Vamos). Sempre Neymar. Va ser notícia aquell estiu per la seva fuga a París i ho torna a ser ara pel seu desig de desfer el camí recorregut i la seva voluntat de tornar al Camp Nou. També Zidane, per motius diferents, ha fet un viatge d’anada i tornada. Ni el Madrid va encertar la tecla amb Lopetegui i Solari, ni el Barça ha sabut trobar un substitut que hagi fet oblidar Neymar. Amb Coutinho s’ha perdut la fe. Amb Dembélé encara no.

A l’espera del desenllaç del nou serial Neymar, el Barça afronta aquesta propera matinada el seu quart partit de la pretemporada i el primer dels dos amistosos que l’equip jugarà als Estats Units contra el subcampió de la Serie A. Ni rastre de Neymar per Florida i tampoc rastre de Leo Messi. L’argentí s’ha quedat a Barcelona fent treball de recuperació de la lesió al soli que es va fer dilluns. Bona oportunitat per a Valverde per assajar un nou trident. Del trio Neymar-Suárez-Messi d’aquell 30 de juliol del 2017 a un possible trident format per Griezmann-Suárez-Dembélé. Qui sap si aquest serà el trident que podria debutar a San Mamés, si Messi no arriba a la cita en condicions. Suárez i Griezmann ja van compartir uns minuts contra l’Arsenal. Només un quart d’hora. Contra el Nàpols podrien sortir junts d’inici, amb Dembélé per la dreta. Seria l’estrena d’aquest nou trident perquè en el Gamper Suárez va entrar en el lloc precisament d’Ousmane. Serà també el debut de Junior Firpo. El lateral va parlar ahir per a la premsa, i contra el conjunt italià tindrà els seus primers minuts com a blaugrana.

El Barça buscarà la seva tercera victòria de la pretemporada. Serà el sisè partit de preparació per al Nàpols. Els d’Ancelotti acaben de golejar el Liverpool de Klopp (0-3) i de guanyar el Marsella (0-1). Només han perdut un partit, de fet, contra el Benevento (1-2). Serà l’estrena també d’homes com Coutinho, Arthur i Arturo Vidal. Tots tres van fer ahir doble sessió. Al matí es van entrenar a la Barry University, en una sessió personalitzada, i a la tarda ja amb el grup al mateix Hard Rock Stadium.

MÉS NOMS PROPIS

Coutinho, Arthur i Vidal tindran també els primers minuts de la pretemporada

El Barça lluirà als EUA el logo del 120è aniversari

En els dos partits contra el Nàpols, el Barça lluirà en una de les mànigues de la samarreta el logotip creat per commemorar el 120è aniversari de la fundació del club. El logo ja es va estrenar contra l’Arsenal i serà utilitzat només en aquests tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)