Barça

Presentant les credencials

Porteria. Neto iguala el sostre personal d’intervencions del curs passat en el primer partit sencer que juga amb el Barça. El brasiler admet que ja està adaptat al seu nou equip

7

aturades

contra el Nàpols

El porter més car de la història del Barça ha entrat amb bon peu a l’equip de Valverde. El brasiler és conscient que Marc-André ter Stegen és l’amo de la porteria, però en el seu primer partit sencer amb el Barça va demostrar la seva vàlua. Contra el Nàpols, Neto va intervenir amb encert fins a set vegades i va igualar els millors registres en aturades del curs anterior, precisament contra dos equips catalans (el Barça en la jornada 33 i l’Espanyol en la 2).

Neto va ser el salvador del partit que els blaugrana van guanyar contra el Nàpols a Miami amb les seves intervencions. “Em trobo molt bé. M’he adaptat bé. Amb jugadors d’aquest nivell tot resulta més fàcil, així que estic content”, va afirmar el sentinella, que, a més, va haver d’ordenar la defensa blaugrana, plena de jugadors suplents: “He vist bé Junior. Mai és fàcil debutar, i més en un equip com aquest. El Nàpols venia molt rodat, però l’equip ha demostrat esforç i voluntat de guanyar.”

En aquesta preparació, Neto ha disputat 225 minuts –el porter de l’equip que més n’ha jugat fins ara– i ha encaixat tres gols (un cada 75 minuts de mitjana). L’exjugador del València va arribar a Barcelona aquest estiu procedent del conjunt de Marcelino a canvi de 35 milions d’euros (26+9), la mateixa xifra total per la qual va marxar Cillessen en direcció contrària. Neto assumeix el protagonisme a la porteria de Ter Stegen i és conscient que serà l’alemany qui disputarà bona part dels minuts, tot i que per a Valverde la competència és viva. “El fet de disposar de dos grans porters és molt important per a nosaltres”, assenyala el tècnic: “Les darreres temporades hem pogut comptar amb dos grans porters. Ara ha vingut Neto i, amb partits d’aquest tipus [contra el Nàpols], ha demostrat que ens pot ajudar molt. Després, la competència és allà i ja veurem què passa.”

NETO, PROTAGONISTA CONTRA EL NÀPOLS

NÀPOLS-BARÇA 7
Amistós (19/20)
Barça - València 7
Jornada 33 (18/19)
Espanyol - València 7
Jornada 2 (18/19)
Betis - València 6
Jornada 33 (18/19)
Young Boys - València 6
Champions League. Grups. (18/19)
València - Vila-real 5
1/4 de final Europa League (18/19)
Vila-real - València 5
1/4 de final Europa League (18/19)
Sevilla - València 5
Jornada 29 (18/19)
Girona - València 5
Jornada 27 (18/19)
València - Vila-real 5
Jornada 21 (18/19)
Eibar - València 5
Jornada 16 (18/19)
Juventus - València 5
Champions League. Grups. (18/19)
Real Sociedad 5
Jornada 7 (18/19) *Dades extretes de Sofascore.
Ens va molt bé que agafi confiança en partits com aquest. Ha demostrat la seva vàlua
Ernesto Valverde
entrenador del barça
Em trobo molt bé. Amb jugadors d’aquest nivell tot resulta més fàcil, així que estic content
Neto Murara
porter del barça
El fet de disposar de dos grans porters és molt important per a nosaltres. La competència hi és i ja veurem què passa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)