Barça

L’últim assaig abans de l’estrena oficial

Segon amistós. Ernesto Valverde acabarà de polir avui (23 h), en l’últim amistós de la pretemporada contra el Nàpols italià, els detalls del Barça 2019/20

A Ernesto Valverde només li queda una setmana per acabar de perfilar els últims detalls abans de l’estrena oficial del Barça de divendres vinent contra l’Athletic de Bilbao. I un últim amistós, el d’avui (23 h) al Michigan Stadium –l’estadi més gran dels Estats Units i el segon més gran del món– contra el Nàpols. “Busques una posada a punt en aquests amistosos. Combines coses, fas canvis, compenses esforços i els resultats tenen poca importància. Volem que els mecanismes funcionin”, va dir ahir en la roda de premsa prèvia al duel contra els italians. “L’onze d’aquest partit contra el Nàpols podria ser el mateix que contra l’Athletic de divendres vinent, però no ho puc confirmar. Potser faig algun canvi, però és una possibilitat”, hi va afegir.

Més enllà del duel contra els italians i del debut en la lliga, Valverde va haver de tirar pilotes fora quan li van preguntar pel nom que sona més en aquests últims dies. “Ja veurem què passa amb Neymar. Et faré la mítica resposta; allò que no parlo d’un jugador que està en un altre equip. Jo treballo amb els jugadors que tinc i compto amb els que demà jugaran. No hi penso”, va puntualitzar. “Rakitic? És un jugador important per a nosaltres i suposem que aquest any també ho serà. No sé si continuarà, no puc garantir una cosa que no sé al 100%”, va dir sobre el croat. Més pilotes fora. “Estic content amb el que tinc. Tinc uns jugadors boníssims. Excepte aquella mitja part i la final de la copa, que va ser conseqüència del resultat de Liverpool, vam estar molt bé la temporada passada. Hem fet quatre incorporacions boníssimes i intentem millorar juntament amb ells”, va reivindicar el tècnic blaugrana, que va assegurar que no està obsessionat per guanyar la Champions League. “Tinc obsessió per guanyar permanentment”, va dir un Valverde que va semblar dolgut en alguna resposta: “No ens enganyarem. L’entrenador del Barça sempre està en el punt de mira. Se li comptabilitzen més les derrotes que no pas les victòries. Afronto igual la temporada d’aquest any que les altres”, va afirmar.

En el segon amistós de la gira americana, el segon contra el Nàpols i l’últim de la pretemporada, Ernesto Valverde ja podrà disposar de Coutinho, Arturo Vidal i Arthur. “En el partit de dimecres encara els faltava rodatge”, va puntualitzar ahir un Valverde que avui té l’última oportunitat de perfilar el Barça 2019/20 abans del debut oficial.

EL PROTAGONISTA

Ja veurem què passa amb Neymar. Jo treballo amb els jugadors que tinc i compto amb els que demà jugaran. No hi penso
Estic molt content amb els jugadors que tinc i amb les incorporacions. Són boníssims
Ernesto Valverde
entrenador del barça

Porta oberta a Riqui Puig?

Tot i el seu habitual rictus seriós i la seva capacitat de definir-se poc, Ernesto Valverde es deixa llegir entre línies. Ahir, li van preguntar pel futur pròxim de Riqui Puig i per si hauria de marxar cedit veient l’overbooking de jugadors al mig del camp. “És una opció que ha de valorar el club. Jo treballo amb els jugadors que tinc i sempre intentaré fer el millor mig camp que pugui. És clar que és un futbolista amb un gran potencial i molt de futur al davant”, va respondre Valverde.

D’aquesta manera, el futur del jugador de Matadepera, que sempre s’ha mostrat convençut de quedar-se a can Barça, té més incògnites que mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)