Barça

Neymar no debutarà i el PSG ja admet que negocia

Mercat. El director esportiu del club parisenc, Leonardo, confirma que el brasiler no jugarà contra el Nimes perquè estan en converses per la seva sortida, però no diu cap on

El futur de Neymar cada cop sembla més lluny del PSG. No se sap encara quin acabarà sent el seu destí però ara per ara seria bastant incomprensible que continués vestint la samarreta del conjunt parisenc. El que té clar el brasiler és que no vol continuar a París i que li encantaria tornar al Barça, on va ser feliç al costat de Messi i Luis Suárez, però les dificultats per portar a bon port l’operació del seu retorn l’ha obligat a obrir el ventall de possibilitats.

I, lògicament, ha aparegut el Real Madrid en l’escenari. Vell desig de Florentino Pérez, Neymar i el seu entorn juguen a dues bandes encara que la seva prioritat és tornar a acabar de blaugrana. El PSG també prefereix que acabi al Real Madrid perquè les relacions amb el FC Barcelona no són les millors i, sobretot, perquè el club madridista sí que està disposat a posar diners sobre la taula mentre que el Barça només manté oberta la via Neymar si entren jugadors en el traspàs. Els noms, de sobres coneguts: Coutinho i Rakitic.

El que és innegable és que el PSG està en converses amb diversos clubs per trobar-li una sortida. Els francesos s’han afartat del brasiler, que ja els ha comunicat que vol deixar l’equip. “Les converses estan més avançades que abans però no hi ha cap acord. Volem una línia clara sobre el tema i és important definir-ho com més aviat millor”, va assenyalar el director esportiu del PSG, Leonardo. Els parisencs haurien volgut tenir resolt aquest assumpte abans de l’inici de la lliga però no han pogut per diversos motius. Un d’ells, que el Barça no ha pogut avançar perquè no va poder col·locar Coutinho al Tottenham o un altre club de la lliga anglesa. Com ja s’ha explicat en edicions anteriors, és imprescindible que Coutinho marxi per fer lloc a Neymar. Ja no només per un tema esportiu sinó perquè cal alliberar una fitxa elevada de la plantilla. Tenir-los tots dos és impossible.

Neymar ha donat de marge al Barça fins al dia 20 d’aquest mes però si el PSG no accepta incloure jugadors en l’operació serà difícil que les postures es moguin. A no ser, és clar, que Neymar surti públicament a dir que només vol anar al Barça. Si fa no fa, és el que li va demanar Gerard Piqué. Però, de moment, el brasiler prefereix no obrir la boca perquè qui sap si no acaba vestint la samarreta del Real Madrid.

Neymar avui no debutarà amb el PSG en la lliga contra el Nimes al Parc dels Prínceps. El seu entrenador, Thomas Tuchel, ho va justificar perquè no va poder acabar l’entrenament i perquè ni tan sols ha treballat una setmana amb el grup, però a ningú li escapa que un altre dels motius de la seva absència en l’estrena és que s’està negociant el seu futur amb altres clubs.

LEONARDO

El director esportiu del PSG no va revelar amb qui estan negociant

BAIXA

Neymar no jugarà avui contra el Nimes al Parc dels Prínceps en el debut del PSG
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)