Barça

Victòria clara i primer gol de Griezmann amb el Barça

El conjunt blaugrana finalitza la pretemporada golejant el Nàpols amb dos gols de Luis Suárez i dos més de Griezmann i Dembélé i demostra que està preparat pel debut en la lliga contra l’Athletic a San Mamés

El Barça acomiada la pretemporada amb la millor de les sensacions. L’equip blaugrana s’ha imposat amb claredat al Nàpols (0-4) en el segon partit de la gira pels Estats Units. Luis Suárez ha demostrat que comença fi amb dos gols i Griezmann s’ha estrenat com a golejador amb el Barça. El quart i últim gol l’ha fet Dembélé en una gran jugada individual.

En aquest segon partit contra el Nàpols, Ernesto Valverde ha presentat un equip que en la zona defensiva i l’atacant podríem dir que serà el que debutarà en la lliga divendres contra l’Athletic a San Mamés. Semedo i Alba han ocupat els laterals, Piqué i Lenglet han fet parella a l’eix defensiu i al davant ha sortit d’inici el trident format per Dembélé, Luis Suárez i Griezmann. Si Messi no es recupera a temps, aquests tres jugadors tenen moltes possibilitats de ser titulars en l’estrena de la lliga. Al mig del camp, el tècnic ha apostat per De Jong com a mig centre defensiu i dos interiors de la casa, amb Sergi Roberto i Carles Aleñá. Per primer cop en aquesta pretemporada, Riqui Puig s’ha quedat a la banqueta.

El Barça ha sortit millor que en el partit de Miami i s’ha fet amb el control del joc ben aviat. A més a més, ho ha combinat amb una bona pressió després de pèrdua, un fet que li ha servit per controlar encara més el partit. Tot i això, ha tingut algunes dificultats per generar jugades de perill i en el primer temps només ha inquietat la porteria del Nàpols amb un xut una mica creuat de Griezmann, un altre de Dembélé i un últim de Luis Suárez a passada del francès. Ha faltat velocitat, en part per culpa de l’estat de la gespa, i també perquè encara falta agafar ritme.

El Barça ha començat la segona part amb els mateixos homes i ben aviat s’ha pogut avançar en el marcador. El gol no hauria d’haver estat vàlid perquè hi havia fora de joc de Griezmann en la pared amb Luis Suárez. La primera rematada del francès l’ha aturat el porter del Nàpols però l’uruguaià no ha perdonat després de recollir el refús. Poc després el Barça ha fet el segon mitjançant Griezmann, que s’ha estrenat com a golejador. Bona jugada col·lectiva finalitzada pel francès després de rebre una passada d’Alba. El Nàpols ha quedat tocat i els blaugrana ho han aprofitat per fer dos gols més. El tercer, rosca fantàstica de Luis Suárez des de la frontal i el quart, un gran gol en una jugada individual de Dembélé finalitzada amb un xut creuat.

Valverde ha fet canvis i ha fet debutar en aquesta pretemporada a Arturo Vidal, Arthur i Coutinho. El Barça ha seguit tenint el control absolut durant la resta del partit i ha seguit buscant un cinquè gol per donar més alegries al públic. Però no ha pogut ser malgrat tenir alguna ocasió més. L’equip torna avui mateix cap a Barcelona per seguir preparant el debut en la lliga divendres contra l’Athletic a San Mamés. Arriben ben preparats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)