Barça

De golejada en golejada

Barça femení. En el segon partit de preparació, l’únic a casa, les de Lluís Cortés superen l’Olympique de Marsella amb contundència

barça 5 o. marsella 0

BARÇA:Paños, Laia Codina, Pereira, Mapi León, Leila, Hamraoui, Aitana, Alexia, Mariona, Falcón i Jenni Hermoso.També van jugar:Gemma Font, Jana, Marta Torrejon, Van der Gragt, Melanie, Patri, Graham, Oshoala i Pina.OLYMPIQUE MARSELLA:Joly, Maetz, Blanc, Guerbi, Coton-Pélagie, Salomon, Palacin, Ali Nadjim, Pizzala, Hamidou i Sumo.També van jugar:Zahot, Coudon, Cardia, Perret, Arouaissa, Lamarque, Conessa, Laplacette i Fiordaliso.GOLS:1-0 (16’) Aitana. 2-0 (19’) Jenni Hermoso. 3-0 (34’) Alexia. 4-0 (52’) Alexia. 5-0 (63’) Oshoala.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:cap.

És el moment de continuar acumulant minuts juntes, ara que Lluís Cortés ja disposa de tota la plantilla, tot i que Martens continua lesionada i ahir el tècnic va voler donar descans a Losada. El resultat passa a un segon pla, tot i que les sensacions van tornar a ser molt bones just abans d’afrontar els dos duels més exigents de la pretemporada, contra l’Arsenal i el Montpeller.

A la Vall d’en Bas, el Barça va passar per sobre de l’AEM (13-0) i ahir va tornar a golejar contra l’Olympique de Marsella (5-0), tot just ascendit a la primera divisió francesa, en el primer i únic duel de preparació que disputaran les blaugrana a casa. El Barça va ser totalment superior a l’OM i, tot i que n’haurien pogut ser més, va tancar la golejada amb una maneta gràcies al doblet d’Alexia i als gols d’Aitana, Jenni Hermoso i Oshoala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)