Barça

Valverde: “No arriscarem amb Messi”

Roda de premsa. El tècnic del Barça pràcticament ha donat per descartat l’argentí de cara a l’estrena de l’equip a San Mamés

Ernesto Valverde no ho ha confirmat en la seva primera roda de premsa però pràcticament ha descartat Leo Messi pel partit de demà contra l’Athletic en el debut de la lliga. Amb quasi tota probabilitat, l’argentí no estarà entre els convocats per la cita de San Mamés que es farà pública en un parell d’hores.”No arriscarem amb cap jugador i menys amb Leo. Encara no ha entrenat amb l’equip ni ha jugat. Esperarem una mica, però segueix un procés de recuperació molt bo.”, ha dit el tècnic blaugrana.

Valverde no ha volgut entrar a fons de les preguntes que li han fet sobre el mercat, tan pel que fa a les altes com a les baixes, però ha reconegut que preferiria tenir ja la plantilla tancada. “Sí, és un inconvenient. No és el més lògic. No és una pregunta nova, el normal és que quan comencem la temporada el mercat segueixi obert. El normal és que l’equip que comença sigui el mateix que competirà, ara hi ha quinze dies amb mercat obert, no respires tranquil fins al 31.”. El tècnic, això sí, ha assegurat que està molt satisfet amb la plantilla que té i que confia arribar al mes de maig en la mateixa situació que la temporada passada. Valverde també ha reconegut que començar a San Mamés sempre és “complicat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)