Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Tot i les ocasions hem estat massa lluny de l’Athletic”

Ernesto Valverde es va mostrar contrariat amb el partit del seu equip. Va admetre una millora en la segona part però va lamentar que el Barça havia estat “massa lluny” de l’Athletic. “No és una qüestió de la pretemporada que hem fet. És cosa del partit. No hem estat bé en el primer temps. Ells han esta agressius i hem estat molt incòmodes. No hem estat amos del partit. I això que les ocasions clares han estat nostres. Però hem estat molt lluny d’ells”, va afegir un Valverde que va desfer-se en elogis cap a Adutiz, l’heroi del partit. “Ha marcat un gran gol. I no em sorprèn. Ja en va fer algun quan l’entrenava”, va explicar.

Valverde també va lamentar la falta d’idees quan el Barça va dominar. “Ens ha faltat desmarcada i algun moviment. Hem tingut poques ocasions”, va analitzar. “La lesió de Luis Suárez ens ha trastocat. Hem viscut en l’àrea de l’Athletic i ens ha faltat algú amb gol com ell”, va afegir.

Acostumat que Messi desencalli, va trobar a faltar més presència del debutant Griezmann. “Sabem que té desmarcada i gol, però ha d’entrar molt més en joc”, va sentenciar Valverde en una roda de premsa efímera.

LESIÓ DE SUÁREZ

“En la segona part hem viscut a l’àrea de l’Athletic i ens ha faltat algú amb gol com ell”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)