Barça

Éric Olhats ataca Griezmann

Crítiques. El descobridor del crac francès diu que Antoine té amnèsia i al·lega negligència en el seu fitxatge amb el Barça

Éric Olhats, descobridor i antic conseller d’Antoine Griezmann, ha criticat en les últimes hores la manera com es va gestar el fitxatge del francès pel FC Barcelona: “Antoine mereixia una sortida més digna de l’Atlético; tot plegat és culpa seva i del seu entorn”, assegura en unes declaracions publicades ahir a Le Journal du Dimanche. “Antoine no és un mal noi, simplement no mira enrere, s’oblida amb facilitat de la gent que ha format part de la seva vida; té certa amnèsia”, critica.

Olhats afirma que Gerard Piqué i Luis Suárez van parlar per telèfon amb Griezmann en diverses ocasions i que Leo Messi també li havia trucat una vegada. També posa més benzina al foc pel que fa als tempos de tota l’operació Barça-Griezmann: “Les negociacions no es van produir en el moment adequat. Hi va haver certa negligència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)