Barça

Munic rep Coutinho amb els braços oberts

Operació. El brasiler va aterrar a la capital bavaresa ahir al matí. Segons el rotatiu ‘Bild’, la cessió del jugador estaria taxada en 8,5 milions d’euros

El Bayern de Munic va quedar emparellat ahir amb el Bochum en la segona fase de la copa d’Alemanya. Philippe Coutinho ja es pot anotar el compromís a l’agenda. El brasiler va aterrar ahir al matí a Munic. Ho va fer després de volar des de Barcelona amb un jet privat. Coutinho va ser caçat per les càmeres de Sky Sports Alemanya en la seva arribada a la capital bavaresa. Arriba un crac a l’Allianz Arena. No ho ha pogut demostrar en el Barça, però ningú al Brasil dubta del talent del futbolista. Tampoc a Liverpool. Reforç de nivell per rearmar el projecte de Niko Kovac. Perd James, però suma Coutinho a la causa.

El brasiler serà futbolista del Bayern almenys fins al juny del 2020. L’acord de cessió amb el Barça implica, com explicàvem ja dissabte, que el club bavarès es farà càrrec de la fitxa salarial del jugador, que és aproximadament d’uns 12 milions d’euros. Encara no hi ha xifres oficials de l’operació, però el diari alemany Bild parlava ahir d’uns 8,5 milions d’euros. Aquesta seria la quantitat que podria arribar a pagar el Bayern per la cessió en préstec de Philippe Coutinho per aquesta temporada, 2019/20.

En el tancament d’aquesta edició, ni el Barça ni el Bayern de Munic havien emès cap comunicat oficial, però l’operació és un fet.

Dia agitat ahir a les oficines del Bayern. Coutinho per una banda i, per l’altra, la presentació de Michaël Cuisance (20 anys). L’exjugador del Borussia Mönchengladbach i internacional sub-20 amb França va signar el seu nou contracte amb el vigent campió de la Bundesliga per a les pròximes cinc temporades (2024).

‘Spoiler’ d’Adidas amb el dorsal

L’anècdota del dia d’ahir en tota l’operació Coutinho va arribar via Adidas. El patrocinador del Bayern va anticipar-se a l’oficialitat de l’acord i en el perfil alemany de la marca a les xarxes socials va avançar el dorsal que el brasiler lluirà aquesta temporada. Serà el dorsal 10, el número que lluïa fins ara l’holandès Arjen Robben. Adidas fins i tot va donar la benvinguda a Coutinho amb el clàssic “Willkommen”. Minuts després de l’error, el comentari va ser esborrat. D’altra banda queda confirmat que Antoine Griezmann no podrà canviar el seu actual dorsal 17 pel número 7 que lluïa a l’Atlético de Madrid, tot i la marxa de Coutinho. El fet d’haver jugat ja amb el 17 a San Mamés l’hipoteca per a tota la temporada segons el reglament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)