Barça

El representant de Dembélé respon

Comunicat. Moussa Sissoko va publicar ahir una nota en què sosté que el davanter francès no vol marxar del FC Barcelona i que mirarà de recuperar-se com més aviat millor de la lesió per contestar als que volen “embrutar la seva imatge”

El representant d’Ousmane Dembélé, Moussa Sissoko, va emetre un comunicat ahir al vespre en què assegura que el compromís del futbolista amb el FC Barcelona és màxim, que vol quedar-se “al cent per cent” al club blaugrana i que farà tot el possible per recuperar-se com més aviat millor de la lesió al bíceps femoral de la cama dreta. “Ousmane no ha pensat ni un sol moment a abandonar el FC Barcelona”, assegura el representant. “Tot i l’interès de molts dels grans clubs europeus, Ousmane està convençut que pertany al més gran i que encara ha de florir”, hi afegeix. Sissoko manifesta també que el seu representat “està convençut que tornarà al més aviat possible per respondre a les polèmiques infundades que, deshonestament, pretenen embrutar la seva imatge”. Finalment, el representant de l’internacional per França conclou que “Ousmane és del Barcelona i s’hi mantindrà al cent per cent, amb la voluntat ferma d’honorar els colors del club”. Unes hores abans d’emetre el comunicat, Moussa Sissoko havia desmentit, en declaracions a Mundo Deportivo, que Dembélé hagués viatjat al Senegal durant el darrer cap de setmana, i va dir que havia visitat la seva família a Rennes. A més, va assegurar que a San Mamés, on es va lesionar, el jugador es va pensar que tenia rampes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)