Barça

Rafinha té una inoportuna gastroenteritis

En quadre. El petit dels Alcántara, que tenia molts números de ser titular demà contra el Betis, no es pot entrenar; Messi, ja recuperat, torna a treballar amb el grup

La davantera del Barça està de pega. Si divendres passat, a San Mamés, van caure lesionats Luis Suárez i Ousmane Dembélé, i uns dies abans ho havia fet Leo Messi, ahir Rafinha no es va poder entrenar per culpa d’una gastroenteritis. El problema de salut de l’hispanobrasiler no és tan important com la lesió al soli de Suárez i el trencament fibril·lar a la cuixa de Dembélé, que no podran jugar ni aquest diumenge ni en els pròxims partits, però l’ha afectat només dos dies abans del duel contra el Betis. Fins ahir, semblava segur que Rafa Alcántara seria titular en el debut en la lliga 2019/20 del Barça. A banda de les baixes en la línia d’atac blaugrana, el bon rendiment que va oferir contra l’Athletic Club el convertia en una aposta segura dins de l’onze de Valverde. Aquesta inoportuna gastroenteritis, però, podria fer perillar la seva participació.

L’infortuni ha afectat el jugador, a més, en uns dies en què s’ha de decidir el seu futur. Com en els últims anys, aquest estiu Rafinha també ha vist el seu nom a totes les llistes de traspassos del FC Barcelona. Semblava que el València apostaria per ell, una possibilitat que li feia el pes. Però, a l’hora de la veritat, el propietari del club de Mestalla, Peter Lim, no ha volgut pagar traspàs per un futbolista que, tot i la seva joventut, ha tingut tantes lesions. El Barça, per la seva banda, no el vol cedir perquè només li queda una temporada de contracte. I a Rafinha, cansat per la incertesa de la situació, no li agrada la idea de renovar el contracte només perquè no quedi lliure el 30 de juny del 2020. La possibilitat de jugar demà i d’oferir una altra bona actuació és, de fet, el que centra el seu pensament. Veurem si la gastroenteritis li ho permet.

Messi, sí

Qui sí que sembla a punt per al partit de demà és Leo Messi, que ahir va tornar a entrenar-se amb la resta de la plantilla. L’argentí, que en la sessió de tarda de dimecres passat ja havia treballat amb el grup, va exercitar-se amb tota normalitat i es va mostrar al cent per cent. Tot fa pensar que està completament recuperat de la lesió de primer grau que es va fer al soli de la cama dreta, que avui rebrà l’alta mèdica i que demà, contra el Betis, disputarà el seu primer partit del curs 2019/20. La reaparició de Messi serà més necessària si Rafinha, finalment, no està en condicions de jugar. El capità és sempre important, però encara ho és més en el context d’emergència actual. En tot cas, ahir van tornar a participar en l’entrenament els davanters del Barça B Carles Pérez i Abel Ruiz, així com el juvenil Ansu Fati. El planter oferiria a Ernesto Valverde la possibilitat de triar, si calgués.

CONTRA EL BETIS

Si Rafinha no pogués jugar, la participació de Messi seria encara més necessària

CANSAT

A Rafinha no li ve de gust renovar només per no quedar lliure a final de curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)