Barça

“Preferiria Messi refredat”

Rubi. L’entrenador català del Betis està segur que el capità del Barça reapareixerà en el partit de demà, contra el seu equip, però confessa el seu desig que, finalment, no pugui jugar

Joan Francesc Ferrer, Rubi, es va mostrar resignat i irònic ahir quan, en una roda de premsa, li van preguntar per Leo Messi i la possibilitat que pugui jugar demà contra el seu equip. “Crec que jugarà d’inici”, va dir. “Prefereixo que tingui un refredat important, no una lesió, però sí un petit refredat”, hi va afegir. Pel tècnic del Betis, les absències al Barça de futbolistes tan importants com són Luis Suárez i Ousmane Dembélé no minvaran el potencial de l’equip d’Ernesto Valverde. “Aquests equips, el Real Madrid, el Barcelona, l’Atlético..., sempre són el Real Madrid, el Barcelona, l’Atlético”, va sentenciar. En tot cas, el Betis no trepitjarà la gespa de l’estadi amb por. “Tenir massa respecte al contrari és sortir amb un gol de desavantatge. Cal anar al Camp Nou amb un punt de valentia, però sense gaires romanços. Cal saber quan es pot pressionar, quan val la pena arriscar-se en la sortida de pilota. Vull que es vegi un Betis atrevit”, va comentar Rubi, que també va parlar sobre Neymar: “He treballat amb ell al Barça i puc assegurar que és un dels cinc millors jugadors del món. No crec que a ningú el destorbi un futbolista d’aquest nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)