Barça

“Griezmann ha de buscar-se la vida”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

Ernesto Valverde continua atrapat en el bucle. Passen els dies i el nom de Neymar continua ressonant amb força dins el seu cap. El persegueix des de l’estiu del 2017. Portades i portades de diaris. Sempre present. Queda poc més d’una setmana perquè s’acabi el mercat i el futur del brasiler continua obert i sent notícia. Situació eterna i desesperant. Valverde espera. “Estem tots a l’expectativa. Cada vegada que ens trobem en una finestra de mercat hi ha gran expectació pels possibles fitxatges. Clubs com el Barça i jugadors com Neymar desperten molta expectació, és normal, però ara per ara és jugador del PSG. Poc més puc dir. Ens hem de preocupar més del Betis que de Neymar”, va assegurar ahir.

Valverde no vol distraccions de cap tipus amb futbolistes que ara mateix no poden ajudar en la causa. Ni Neymar, ni Dembélé. El francès estarà de baixa més d’un mes. La seva lesió a San Mamés, el seu driblatge als serveis mèdics del club i la tensa reunió que van mantenir divendres Éric Abidal i l’agent del jugador, Moussa Sissoko, han tornat a posar Ousmane en l’ull de l’huracà. El club està fart de certes actituds del jugador. Valverde, també. Però públicament el tècnic sempre ha estat partidari d’adoptar un to conciliador. També ahir: “No tinc res a comentar públicament. No vull parlar gaire d’aquest tema. Amb Dembélé han passat altres coses altres vegades i crec que sempre s’ha fet la bola massa grossa. No vull comentar res.” Hermetisme. Prefereix rentar la roba bruta a casa.

Sí que va parlar més sobre Antoine Griezmann. Ell sí que serà avui davant el Betis i Valverde el va voler activar des de la sala de premsa: “Griezmann ha d’entrar més en joc i tocar pilotes decisives. A San Mamés no va participar tant com ens hauria agradat i volem que ho faci més. Griezmann ha de buscar-se la vida.” Toc d’atenció públic de Valverde a l’estrella francesa. Amb Luis Suárez i Dembélé lesionats, i amb Messi encara inèdit, ell és qui ha d’estirar del carro.

“El Betis és un bon equip, comença un projecte nou amb Rubi, però per a nosaltres és una obligació sumar aquests tres punts”, admet Valverde. “Contra l’Athletic vam tenir possessió però poques oportunitats. L’equip va tenir la iniciativa, però en el minut 90 ens van fer un golàs en una acció aïllada,”

Valverde va elogiar també els 500 partits que Piqué complirà avui amb la samarreta del Barça i va tirar d’enginy per parlar de l’overbooking que té al mig del camp: “O juguem amb vuit migcampistes o algú es quedarà a fora. No em surten les matemàtiques. La culpa la tenen els anglesos, que van inventar aquest esport amb 11 jugadors i no 20”. Avui, Griezmann i deu més.

SOBRE NEYMAR

“Jugadors com Neymar generen expectació, però ara em preocupa més el Betis”

SOBRE DEMBÉLÉ

“Amb Dembélé ja hi hagut altres coses. Crec que sempre es fa la bola massa gran”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)