Barça

El retorn de Neymar, en compàs d’espera

Mercat. Després de la reunió d’ahir entre Josep Maria Bartomeu i Nasser al-Khelaïfi, les negociacions continuaran i des del Barça insisteixen que només es pot fer amb jugadors

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va entrar ahir en escena per mirar de tancar de manera definitiva el retorn de Neymar al Camp Nou. De moment, però, la repatriació del brasiler haurà d’esperar i tot indica que les negociacions entre el club blaugrana i el PSG s’allargaran fins que tanqui el mercat d’estiu: dilluns, 2 de setembre.

Bartomeu va viatjar ahir a Mònaco per ser present en el sorteig de la fase de grups de la lliga de campions i una reunió de l’ECA, i va aprofitar el viatge per reunir-se amb el president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, amb qui havia parlat per telèfon els últims dies, però amb qui no s’havia vist. Els dos presidents es van trobar cap a les tres de la tarda en un saló privat de l’hotel Meridien. Bartomeu hi va arribar acompanyat de Javier Bordas, directiu responsable de l’àrea esportiva, i Òscar Grau, el CEO del club. La reunió va durar una hora i mitja, i tot i que diferents mitjans de comunicació van dir que havia acabat amb acord, des del Barça es va explicar que no s’havia pogut tancar res, que les posicions encara estan allunyades, però que les dues parts havien decidit continuar negociant fins que sigui possible, tenint en compte que Neymar ja ha deixat clar que només vol jugar en el Barça la temporada vinent.

Tot i la posició del brasiler, des del Barça tenen la sensació que el PSG continua negociant amb altres clubs i asseguren que perquè l’operació tingui èxit en clau blaugrana és imprescindible que entrin jugadors, ja que el club blaugrana no pot ara pagar els 170 milions d’euros que demana el club francès com a traspàs de Neymar.

En aquest sentit, el Barça ha proposat diversos noms. Als ja coneguts de Rakitic (traspassat) i Dembélé (cedit) hi ha afegit el de Todibo, traspassat com Rakitic. El club blaugrana, però, ha topat amb la poca predisposició dels jugadors a abandonar el Camp Nou, especialment Dembélé, el futbolista que el PSG voldria com a relleu de Neymar ara que té poc temps per anar al mercat. El francès, que continua lesionat, insisteix que no pensa deixar el Barça aquest estiu. Tampoc no hi està gaire predisposat Todibo, que sap que en el PSG encara tindria més competència que en el Barça en la posició de central.

Neymar

El jugador, mentre els dos clubs discuteixen sobre el seu futur, es va entrenar amb normalitat a les ordres de Thomas Tuchel. L’entrenador alemany, però, no el va convocar per al partit que el PSG juga aquesta nit contra el Metz. “La seva situació encara no ha canviat, fins que no es resolgui el seu futur, no jugarà. El límit és el dia 2. Jo estic tranquil, el món del futbol està boig, queden quatre dies perquè es tanqui el mercat. Poden venir molts jugadors o tot pot quedar igual”, va dir Tuchel. En aquest sentit, mentre es feia a Mònaco el sorteig de la primera fase de la Champions, en el qual el club francès va quedar enquadrat en el mateix grup que el Real Madrid, el seu director esportiu, Leonardo de Araujo, viatjava a Itàlia per buscar reforços. L’argentí del Juventus Paulo Dybala agrada molt al club francès, que té actualment lesionats Mbappé i Cavani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)