Barça

Luis Enrique comunica la mort de la seva filla de 9 anys

Malaltia. Xana, la petita dels tres fills, patia un càncer des de feia cinc mesos

Xana Martínez Cullell, la petita dels tres fills de Luis Enrique i la seva esposa, Elena Cullell, ha mort avui als 9 anys d’edat a conseqüència d’una malaltia oncològica. Aquesta malaltia era la responsable que el seu pare hagués deixat la responsabilitat de seleccionador espanyol per poder-se dedicar a donar suport a la seva filla.

La notícia l’ha donat el mateix exentrenador del Barça en un comunicat: “La nostra filla Xana ha traspassat aquesta tarda a l’edat de 9 anys després de lluitar durant cinc intensos mesos contra un osteosarcoma.

Donem les gràcies per totes les mostres d’estima rebudes durant aquests mesos i agraïm la discreció i comprensió.

També volem agrair al personal dels hospitals de Sant Joan de Déu i Sant Pau la seva dedicació i tracte. Als metes, infermeres i tots els voluntaris, amb una menció especial a l’equip de cures pal·liatives de Sant Joan de Déu.

Et trobarem molt a faltar però et recordarem cada dia de les nostres vides amb l’esperança que en un futur ens tornarem a trobar. Seràs l’estrella que guiarà la nostra família.

Descansa Xanita.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)