Barça

L’assemblea ratificarà la retirada de les distincions honorífiques atorgades a Francisco Franco

Barça. La junta directiva convoca l’Assemblea de Socis Compromissaris el proper dia 6 d’octubre i aquest és un dels punts de l’ordre del dia

La junta directiva del FC Barcelona ha celebrat avui una reunió ordinària i un dels punts que han decidit ha estat acordar la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris el proper dia 6 d’octubre, a les 15.00 hores. Al marge d’aprovar el tancament d’aquest exercici i d’aprovar el pressupost pel 2019/2020, un dels punts claus que hauran de votar els socis del FC Barcelona és la ratificació de l’acord de la retirada de les distincions honorífiques atorgades a Francisco Franco. Com sol ser habitual, el club blaugrana posarà a disposició dels socis tota la informació abans de la data de l’Assemblea en unes trobades a l’Auditori 1899. Es convocaran un total de 4.529 socis compromissaris.

Un altre dels temes tractats fa referència a l’àrea de metodologia. La directiva ha acordat la potenciació “immediata” d’aquesta àrea després que fos desmantellada amb la marxa de Joan Vilà, que n’era el responsable. L’Àrea de Metodologia estarà dirigida per Paco Seirul·lo i tindrà com a objectiu assegurar el llegat de l’estil de joc. Segons el comunicat, aquesta àrea comptarà amb un equip que, de manera transversal i per mitjà d’un procés caracteritzat per la integració dels diferents departaments i àrees implicades, tractarà d’oferir el millor servei possible a tots els jugadors i jugadores, mitjançant la preparació d’un cos de formadors amb un perfil que segueixi l’estil de joc, així com la proposta metodològica, didàctica, tècnica i pedagògica corresponent.

Finalment, en la reunió de la directiva també es va voler expressar el condol per la mort de Xana, la filla de l’ex entrenador del primer equip, Luis Enrique, i a la vídua i a la família de Ricard Navarro, treballador de l’Àrea d’Operativa d’Instal·lacions i Corporativa els últims trenta anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)