Barça

Dembélé només té el Barça al cap

Decidit. Segons el diari ‘L’Equipe’, el davanter francès no està disposat a anar-se’n perquè confia plenament que triomfarà vestit de blaugrana i per això no va voler anar al PSG, tot i la bona relació que manté amb Thomas Tuchel

Ousmane Dembélé està decidit a triomfar en el FC Barcelona i aquesta és la rao principal per la qual va refusar ser moneda de canvi entre el club blaugrana i el París Saint-Germain en l’operació que havia de fer tornar Neymar Junior al Camp Nou. Així ho assegurava el diari L’Equipe en la seva edició d’ahir, en una informació en la qual també s’assegura que el davanter francès manté una relació molt bona amb l’entrenador del PSG, l’alemany Thomas Tuchel, amb qui va coinidir en la seva darrera temporada en el Borussia Dortmund. Segon el rotatiu parisenc, Touchel va apostar decididament per Dembélé i va demanar a la direcció esportiva del PSG que l’inclogués en les negociacions per Neymar. El jugador, però, no estava disposat a deixar el Barça i, finalment, el retorn del brasiler no va tenir lloc.

En la mateixa línia de la informació de L’Equipe, cal recordar que el passat 20 d’agost, després que es conegués que Dembélé s’havia lesionat en el partit contra l’Athletic i no s’havia posat en mans dels metges fins després dels dies de vacances que Valverde va donar a la plantilla, el representat del davanter francès, Moussa Sissoko, va emetre un comunicat en el qual es subratllava que el compromís de Dembélé amb el Barça és màxim i que vol quedar-se “al cent per cent” en el club blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)