Barça

“L’experiència ens ha fet créixer”

Champions League femenina. En el retorn a la competició, Lluis Cortés veu el Barça un equip més madur després d’haver arribat l’any passat a la final i afronta amb il·lusió el duel contra el Juventus: “Són els partits que agrada jugar”

El futbol no s’atura i si fa quatre mesos el Barça vivia el somni de disputar la seva primera final de la Champions League, ara la roda ja torna a girar amb el començament d’un nou campionat. Les blaugrana, a més, començaran la nova temporada europea amb un duel d’altura contra el Juventus: “Són els partits que agraden i els volem jugar. Arriba aviat, però hem tingut tota la pretemporada per preparar aquest setembre tan dur”, va explicar ahir en la roda de premsa prèvia a l’eliminatòria el tècnic Lluís Cortés, en referència a un mes en què a més de l’estrena en la Champions el Barça també es veurà les cares amb l’Atlético d’aquí a dues setmanes a la lliga.

Abans, però, toca afrontar una eliminatòria dura contra un dels equips de més nivell que podia tocar i encara amb el record del sobresalt l’any passat al Kazakhstan, en què l’equip aleshores entrenat per Fran Sánchez va caure en l’anada de la primer eliminatòria per 3-1 al camp del BIIK Kazygurt. “L’ensurt de l’any passat ens dona experiència i ens ha fet créixer”, va dir el tècnic blaugrana. A més, l’equip culer s’enfrontarà a un equip inexpert i sense trajectòria a Europa, però que, per nom, imposa molt més respecte que el primer rival del curs passat. “És un projecte nou i fa poc que estan invertint en l’equip femení, però són el vigent campió de la lliga italiana els darrers dos anys i tenen la base de la selecció italiana. És evident que serà un equip difícil de batre”, hi va afegir Cortés.

El tècnic de Balaguer, això sí, tindrà enguany un equip reforçat, sobretot en la línia d’atac, amb jugadores com Jenni Hermoso, ansioses de disputar de nou la competició amb la samarreta blaugrana. “L’any passat ho vaig viure des de fora. L’equip va fer història, i jo també en vull fer ara que soc aquí. Espero començar amb bon peu i arribar lluny”, va confessar Hermoso, que també augura un duel complicat: “Només pel nom ja demostra que serà un gran partit. Elles aniran a totes perquè l’any passat van caure a la primera eliminatòria i segur que serà complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)